Think / Design / Manage / Build.

Je wilt het maximale halen uit jouw beurs of evenement. Ervoor zorgen dat jouw merkomgeving volledig is afgestemd op je doelgroep. Tausch helpt je dit te realiseren. We durven je kritische vragen te stellen. Samen kijken we niet alleen naar de huidige positionering van je bedrijf, maar vooral naar de toekomstige positionering. Wat wil je bereiken? Wat is je strategie? Hoe draagt je interieur, beursstand of evenement optimaal bij aan het vergroten van je succes?

Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen. Deze aanpak bespaart tijd en kosten en leidt tot betere samenwerking en een groter succes.

Think.

Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan jouw succes. We analyseren de achterliggende vraag en helpen je bij het bepalen van een marketingaanpak.

We duiken dieper in de doelstellingen, kernwaarden, bedrijfscultuur en gewenste positionering van jouw bedrijf en van de beschikbare ruimte. Een doelgroepanalyse geeft meer inzicht in je bezoekers, klanten en potentiële klanten, zodat we de customer journey volledig af kunnen stemmen op de verschillende niveaus en karakters. Het vaststellen van de functionele eigenschappen geeft ons de nodige bewegingsvrijheid die we nodig hebben om tot een verrassend concept te  komen.

Design.

Wij presenteren een strategy-based design. Exceptioneel, inspirerend en volledig op maat gemaakt. Een passend ontwerp laat de potentie van jouw ruimte zien. Met fotorealistische beelden creëren we een experience op maat.

Aan de hand van een uitgebreide debrief leggen we het fundament van het concept. Een verdieping op jullie merkidentiteit én onderzoek naar de stijl van jullie toekomstige ruimte geeft houvast in de opmars naar de eerste schetsen. Met customer journey based floorplans en 3D renders delen wij onze visie op de ruimte. Een gedetailleerd meubelplan maakt de ruimte compleet en geeft jou ook voldoende keuzemogelijkheid om een definitief concept te bepalen.

manage.

Na goedkeuring van het design, kunnen we je verder ontzorgen. Eén toegewijde projectmanager zorgt voor vakkundig advies en begeleiding in het gehele proces van transparante line-by-line calculatie tot realisatie. Binnen gestelde tijdslijnen en taakstellend budget.

Een allesomvattende Gantt Chart planning is de leidraad voor het project en wordt voor jou al snel onmisbaar. Op ieder moment ben jij op de hoogte van de status en vorderingen. Parallel daaraan houdt je projectmanager controle over het budget en brengt geregeld verslag uit. De nazorg en evaluatie na afloop van het event dragen bij aan het continu verbeteren van de samenwerking.

build.

Value engineering en verfijnd vakmanschap zorgen ervoor dat de klus binnen budget, op tijd en volledig CO2-neutraal wordt uitgevoerd.

Onze werkvoorbereiders zijn specialisten als het neerkomt op technisch ontwerp in combinatie met budgettaire uitdagingen. Een zoektocht naar de optimale mix tussen vorm en functie. In samenwerking met de vakmannen in de werkplaats zorgen zij voor een perfecte voorbereiding richting beurs en met een eigen wagenpark zijn we in staat om de logistiek in eigen beheer te organiseren. De buitendienst crew levert jouw ruimte instapklaar op. Voeg daar service op locatie, demontage na afloop van het event en opslag van de onderdelen aan toe en je bent verzekerd van een succesvolle realisatie!

Klanten over Tausch.

Bel met ons team.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Voor inhoudelijke vragen of gewoon benieuwd naar de mogelijkheden, aarzel niet en bel naar

+31 (0)6 30 01 33 03