Werken bij Tausch.

Jouw succes
is ons succes.

Tausch werkt voor internationale A-merken én voor lokale helden. Van Instagram tot Signify en van Nike tot Sabic. Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten. We ontwikkelen en realiseren innovatieve concepten voor interieurs, exhibitions en evenementen in eigen huis. Daarna vliegen ze uit over de hele wereld en worden ze door ons in bedrijven, op grote (inter)nationale exhibitions en evenementen opgebouwd.

Onze toonaangevende (commerciële) ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun klanten. We creëren onvergetelijke merkomgevingen die optimaal bijdragen aan hun marketingdoelstellingen.

Om toonaangevend, creatief en innovatief te blijven, zijn we op zoek naar ambitieuze professionals. Onze mensen zijn voor ons de sleutel van ons succes en het succes van onze opdrachtgevers. Daarom is het voor Tausch belangrijk dat jij in een stimulerende, prettige omgeving werkt. Dat je deel uitmaakt van een team dat effectief samenwerkt en het beste in je naar boven haalt.

We geloven in jouw talent. Bij ons geen vergadercultuur en hiërarchie, maar zelfsturende teams en eigen verantwoordelijkheid. Je geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en je kunt je verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen.

Ruimte voor
jouw ontwikkeling.

Vragen over werken bij Tausch?

Of je nu een project manager, designer, bouwer of technisch tekenaar bent; bij Tausch ben je een waardevol en essentieel onderdeel van ons succes.

Wij geloven dat we door mensgericht te werken, het beste in elkaar naar boven halen. Zo leiden de juiste gesprekken naar de beste plekken. Waar je als professional het verschil maakt. Voor jou, onze opdrachtgevers én Tausch.

We zijn altijd op zoek naar talent!
Reageer of stuur een open sollicitatie naar ons HR team via hr@tausch.com
Wat kun je verwachten?
  • Maak fans van onze klanten met jouw vakmanschap
  • Werk voor internationale A-merken en lokale helden
  • Een toonaangevend, innovatief en creatief bedrijf
  • Ruimte voor groei en aandacht voor jouw ontwikkeling
  • Een gezellig team dat je verder brengt