Logistiek medewerker.

Ben jij de logistieke duizendpoot die ons team komt versterken? 

Schijndel          32-40 uur          mbo / vmbo

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Weer die duizendpoot!
Als logistiek medewerker ben jij die duizendpoot die van afwisseling houdt. Jij gaat lekker op ‘geen dag is hetzelfde’. Maar ook geen klant hetzelfde, geen order hetzelfde. Je bent iemand die graag meters maakt, een echte aanpakker. Vanaf het moment dat de orderbon uit de printer rolt tot de datum van laden: jij zorgt dat het proces van laden en lossen tot in de puntjes is verzorgd. Controleren doe je liever te vaak dan één keer te weinig, want jij levert graag kwaliteit. Je voelt je mede verantwoordelijk voor een soepele opbouw van het project op locatie. Je kijkt daarom kritisch naar de pakbon en filtert graag met jouw vooruitziende blik de uitdagingen eruit voor je collega’s van opbouw. Hebben zij extra gereedschap nodig of geef je extra materialen mee als back-up? Jij zorgt ervoor dat de vrachtwagens op de juiste manier én het juiste moment het pand verlaten.

Bij terugkomst van een beurs of event zorg je voor het netjes retourneren van de goederen. Laden, lossen, sorteren, inpakken, voorraad bijhouden, voorraad opruimen en uitzoeken.. and repeat!

Wat nog meer…
Van magazijn tot aan beursgebouw of richting klanten thuis. Tausch doet het allemaal. In de basis werk je in het magazijn in Schijndel en Nijnsel, maar bij uitzondering bezorg je ook houten tuinmeubelen en design-tafels bij particulieren thuis. Soms ga je mee naar de beurslocatie zodra jouw team ondersteuning nodig heeft. Vind je deze ‘uitstapjes’ jouw werk juist leuker maken? We luisteren graag naar jouw wensen. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Als logistiek medewerker voel je je fit en sterk, want jouw spierballen worden zo nu en dan op de proef gesteld. Vers fruit en korting op een sportabonnement zijn daarom ook ‘on the house’!

Tot slot; in deze tijden van enorme groei, zetten we samen de schouders eronder en doen we allemaal wat nodig is om samen de klus te klaren. We werken graag en hard, maar vinden plezier en groei minstens zo belangrijk.

Jij

 • bent kwaliteitsgericht en denkt vooruit;
 • bent een zelfstandige werker die initiatief toont;
 • hebt plezier in wat je doet, ‘work hard, play hard’;
 • hebt minimaal VMBO/ MBO werk- /denk niveau;
 • hebt een geldig heftruck certificaat of wilt dit graag behalen;
 • bent in het bezit van VCA basisvaardigheid of wilt dit graag behalen;
 • hebt een vrachtwagenrijbewijs of wilt dit graag behalen;
 • vertelt op verjaardagen trots voor welke merken je werkt!

Wij bieden

 • een goed salaris op basis van de CAO Tentoonstellingsbedrijven, en natuurlijk bouw je pensioen op;
 • vast dienstverband na een jaar;
 • een professionele, prettige en dynamische werkomgeving;
 • een daadkrachtig team met oog voor resultaat, maar ook voor elkaar als persoon;
 • volop uitdagingen en veel eigen verantwoordelijkheid;
 • opleidingen om jouw groei mogelijk te maken, zoals het behalen van een bijzonder rijbewijs;
 • Korting op sportschool abonnement, broodjes-woensdag en friet-vrijdag;

Vragen? Bel ons HR team via +31 (0) 73 549 33 59 of mail naar hr@tausch.com

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Over Tausch

Wij maken ruimtes succesvol. Van gave stands tot indrukwekkende experience centers en van stijlvolle meubels tot op maat gemaakte zakelijke interieurs. Precies waar je als gepassioneerd vakman mee bezig wil zijn.
En dat allemaal met het proces in eigen huis in Schijndel.

Uitblinken voor internationale A-merken én voor local heroes. Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in de realisatie van deze projecten voor o.a. Nikon, Elho en Wall Street Journal. 

Meer over werken bij Tausch

“Aan mijn nieuwe collega wil ik meegeven dat team logistiek super soepel met elkaar om gaat. Wil je een keer eerder stoppen of je ouderschapsverlof inlassen? Geen probleem aangezien we ook wel eens vragen of je eerder wilt komen werken in drukke tijden. We houden van het motto ‘Work hard, play hard’, we houden allemaal van dollen op zijn tijd, als het werk dat toe laat.”

Aleks Haase

Coördinator logistiek , Tausch

"

Jouw teamgenoten.

Aleks Haase

Coördinator Logistiek

Robert Frankowski

Medewerker logistiek

Ben Zuidmeer

Medewerker logistiek