New Business Development manager.

Ben jij altijd op zoek naar succesvolle kansen?

Schijndel          32 – 40 uur          hbo / wo

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Ben jij iemand die graag de touwtjes in handen heeft en het liefste in kansen en mogelijkheden denkt? Sta jij bekend als iemand die de wensen en de behoeften van de klant feilloos aanvoelt en weet door te vertalen naar een passend voorstel? Je houdt van diversiteit en dat komt je goed van pas binnen Tausch, ieder project is namelijk anders binnen de beurswereld. Van new business binnenhalen krijg je een adrenaline-boost. Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het identificeren en benutten van kansen bij nieuwe klanten en bij nieuwe en te ontwikkelen markten. Daarnaast benut je het potentieel uit onze (inter)nationale database. Je bent, onder leiding van de Commercieel manager, verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van een strategie waarmee zowel omzet -als development doelstellingen worden behaald. Onderdeel hiervan is het behalen van je individuele omzetdoelstelling waarin marktsegmentatie is aangebracht. 

Jouw enthousiasme en behulpzaamheid komt je goed van pas bij het aansturen van het team van (New) business developers. Met andere woorden: jouw energie werkt aanstekelijk! Je hebt het vermogen om professioneel met de interne organisatie te sparren en voelt je senang bij het ontwikkelen van markten en mogelijke verkoopproposities. Als New Business Development Manager ben je als geen ander in staat netwerken aan te boren en nieuwe relaties te leggen.

Jij

 • hebt een relevante hbo- of universitaire opleiding afgerond, bij voorkeur richting commercieel/marketing. Nima-B is een pré
 • hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie
 • bent doel- en klantgericht, daadkrachtig en echte teamplayer
 • vindt het leuk om met regelmaat op pad te zijn naar (inter)nationale beurzen
 • bent vanaf de start onmisbaar in het business development team
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (woord en geschrift) en Duits is een pré, zodat je onze internationale klanten perfect kunt bedienen

Wij

 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een professionele, prettige en dynamische werkomgeving
 • een gepassioneerd team met oog voor resultaat, maar ook voor elkaar als persoon
 • volop uitdagingen en veel eigen verantwoordelijkheid
 • maatwerkopleidingen om jouw groei en ontwikkeling te faciliteren
 • een mooie kans in een toonaangevend en groeiend bedrijf

Vragen? Bel ons HR team via +31 (0) 73 549 33 59 of mail naar hr@tausch.com

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Over Tausch

Wij maken ruimtes succesvol. Van gave stands tot indrukwekkende events. Voor internationale A-merken én voor local heroes.

Onze toonaangevende commerciële ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun doelgroep. We creëren een onvergetelijke brand experience die optimaal bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten voor o.a. Nikon, Elho en Wall Street Journal.

Meer over werken bij Tausch

"

Jouw teamgenoten.

Sicco Fijan

Business developer

Anita Hutten

Business developer

Sjoerd Pouls

Commercial director