Planner.

Houd jij van overzicht en heb jij een aanpakkers-drive?

Schijndel          32-40 uur           mbo/hbo

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Behoud jij graag het totale overzicht? En stippel je graag de beste route uit? Ben jij goed in jongleren? En weet jij al wat jouw collega’s nodig hebben nog voor de vraag gesteld is? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven. Je luistert goed, durft te zeggen waar het op staat en komt graag met oplossingen als dat nodig is. Je zorgt voor rust en structuur, begrijpt de vraag áchter de vraag en ‘getting things done‘ is your middle name. Samenwerken met mensen vind je fijn en dankzij jouw prettige persoonlijkheid is dat geheel wederzijds. Zo zorg je er keer op keer voor dat de planning uitdraait op een regelrecht succes.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die in staat is om het planningsproces goed te laten verlopen met collegialiteit, initiatief, doortastendheid en daadkracht om de juiste planning neer te zetten. Je bent het klankbord voor je nieuwe collega’s van productie, werkvoorbereiding en de buitendienst. Mochten er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, ben jij op je best, want je houdt wel van een beetje actie op zijn tijd. Je hebt een aanpakkersdrive en bent de spin in het web voor je collega’s van de verschillende afdelingen. Jij bent pas tevreden als je collega’s dat ook zijn en alles op rolletjes verloopt.

Spreekt deze vacature je aan, laat dan snel iets van je horen!

Jij

 • hebt mbo / hbo werk- en denkniveau
 • bent collegiaal, gestructureerd en een ster in plannen
 • hebt geen moeite je collega’s aan te spreken
 • bent verantwoordelijk voor de planning van productie, werkvoorbereiding en de buitendienst
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift
 • bent flexibel onder alle omstandigheden

Wij bieden

 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bedrijfsfitness
 • een professionele, prettige en dynamische werkomgeving
 • een jong team met ambitieuze gedreven collega’s
 • veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bij het invulling geven aan je rol
 • een mooie kans in een toonaangevend bedrijf met groeiende nieuwe merken

Vragen? Bel ons HR team via +31 (0) 73 549 33 59 of mail naar hr@tausch.com

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Over Tausch

Wij maken ruimtes succesvol. Van gave stands tot indrukwekkende events. Voor internationale A-merken én voor local heroes.

Onze toonaangevende commerciële ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun doelgroep. We creëren een onvergetelijke brand experience die optimaal bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten voor o.a. Nikon, Elho en Wall Street Journal.

Meer over werken bij Tausch

"

Jouw teamgenoten.

Yvonne Verkuijlen

Planner

Peter der Kinderen

Productieleider