Senior Werkvoorbereider.

Ben jij altijd op zoek naar de beste oplossing?

Schijndel          32 / 40 uur          mbo / hbo

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Fanatieke doorgewinterde werkvoorbereider gezocht! Ben jij iemand die veel van afwisseling houdt, maar ook in staat is om structuren aan te brengen? En vind je het leuk om ontwerpen om te toveren naar technische tekeningen? En laat jij het proces vanaf design tot productie efficient verlopen? In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van productiebonnen en het inkopen/inhuren van materialen voor eventueel externe middelen.

Omdenken is je, als senior werkvoorbereider, niet vreemd! Sterker nog: je ziet het keer op keer weer als een uitdaging om flexibel te werken binnen een team van startende en ervaren werkvoorbereiders. Je ziet graag kansen in plaats van problemen en bent de spil in het web tussen de verschillende afdelingen. Van projectmanagement tot productie, jij maakt graag het verschil. En dat doe je graag samen met het team, je communicatieve vaardigheden komen je hierbij goed van pas.

Herken jij je in dit profiel en ben je toe aan een volgende stap, dan ontvangen wij graag jouw reactie. Werelds in mens & werk verzorgt exclusief in opdracht van Tausch de werving en selectie van deze vacature. Ben je enthousiast, stuur dan jouw CV met motivatie aan Nout ter Horst via de link https://bit.ly/vacature-werkvoorbereider-standbouw-werelds
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nout op 06-52 390 766.

Jij

 • beschikt over een relevante mbo 4 of hbo-opleiding (zoals mbo interieurbouw of hbo bouwkunde)
 • hebt minimaal 2 jaar ervaring bij voorkeur in interieurbouw
 • bent een proactieve regelaar die driedimensionaal kan denken en tekenen
 • bent een flexibele teamspeler die accuraat en klantgericht is
 • bent leergierig en maakt nieuwe software snel eigen
 • hebt gedegen kennis van AutoCAD 3D en Pytha, CNC programmeren is een pré

Wij

 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld bedrijfsfitness
 • een professionele, prettige en dynamische werkomgeving
 • een gedreven team met oog voor resultaat, maar ook voor elkaar als persoon
 • volop uitdagingen en veel eigen verantwoordelijkheid
 • een mooie kans in een toonaangevend en groeiend bedrijf

Vragen? Bel ons HR team via +31 (0) 73 549 33 59 of mail naar hr@tausch.com

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Over Tausch

Wij maken ruimtes succesvol. Van gave stands tot indrukwekkende events. Voor internationale A-merken én voor local heroes.

Onze toonaangevende commerciële ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun doelgroep. We creëren een onvergetelijke brand experience die optimaal bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten voor o.a. Nikon, Elho en Wall Street Journal.

Meer over werken bij Tausch

"

Jouw teamgenoten.

Maurice van Loosdregt

Werkvoorbereider

Simone van den reek

Werkvoorbereider

Kristian Swart

Werkvoorbereider