Startende Werkvoorbereider.

Ben jij altijd op zoek naar de beste oplossing?

Schijndel          32 / 40 uur          mbo / hbo

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Diploma in the pocket: check! Je studie kon je niet snel genoeg voorbij gaan, want jij hebt extreem veel zin om lekker praktisch aan de slag te gaan als werkvoorbereider. Wij zijn op zoek jou en hebben een super leuke veelzijdige job! Never a dull moment, want geen dag is hetzelfde bij Tausch.

In jouw rol als starter leren we je 3D visualisaties te lezen en hier een uitgewerkt technische uitvoerbaar ontwerp van te maken. Jij helpt het  productieproces optimaal in de steigers te zetten. Je zult sparren met onze projectmanagers en het productieteam. Daarnaast staat het opstellen van order- en productiebonnen en het kopen van materialen op jouw to do list. Als jij degene bent die het proces graag op rolletjes laat lopen, zo efficiënt en vloeiend mogelijk van design naar oplevering.. dan ontmoeten we je graag voor een kennismakingsgesprek!

Herken jij je in dit profiel en ben je toe aan een volgende stap, dan ontvangen wij graag jouw reactie. Werelds in mens & werk verzorgt exclusief in opdracht van Tausch de werving en selectie van deze vacature. Ben je enthousiast, stuur dan jouw CV met motivatie aan Nout ter Horst via de link https://bit.ly/vacature-werkvoorbereider-standbouw-werelds
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nout op 06-52 390 766.

Jij

  • beschikt over een relevante mbo 4 of hbo-opleiding (zoals mbo interieurbouw of hbo bouwkunde)
  • bent een proactieve regelaar die driedimensionaal kan denken en tekenen
  • bent een flexibele teamspeler die accuraat en klantgericht is
  • bent leergierig en maakt nieuwe software snel eigen
  • hebt gedegen kennis van AutoCAD 3D en Pytha, CNC programmeren is een pré

Wij

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder bijvoorbeeld bedrijfsfitness
  • een professionele, prettige en dynamische werkomgeving
  • een gedreven team met oog voor resultaat, maar ook voor elkaar als persoon
  • volop uitdagingen en veel eigen verantwoordelijkheid
  • een mooie kans in een toonaangevend en groeiend bedrijf

Vragen? Bel ons HR team via +31 (0) 73 549 33 59 of mail naar hr@tausch.com

Snel solliciteren?

Wil je snel in contact komen met ons HR team voor vragen? Of een directe sollicitatie? Stuur een berichtje via Whatsapp.

Over Tausch

Wij maken ruimtes succesvol. Van gave stands tot indrukwekkende events. Voor internationale A-merken én voor local heroes.

Onze toonaangevende commerciële ruimtes zijn essentieel voor het contact dat onze opdrachtgevers hebben met hun doelgroep. We creëren een onvergetelijke brand experience die optimaal bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Wanneer je bij ons werkt, ben jij een belangrijke schakel in deze projecten voor o.a. Nikon, Elho en Wall Street Journal.

Meer over werken bij Tausch

"

Jouw teamgenoten.

Maurice van Loosdregt

Werkvoorbereider

Simone van den reek

Werkvoorbereider

Kristian Swart

Werkvoorbereider