C&A.
9 MAANDEN BEURS
Het verhaal

C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. C&A heeft duurzame mode als standaard als visie. Op de negen maanden beurs wil C&A haar duurzame karakter presenteren met een duurzame stand inclusief duurzame materialen.

Think

Concept

Een baby-mobiel boven de box of het baby-bedje, vaak met slaap liedjes: we kennen ze allemaal. Het concept voor C&A is gevormd rondom deze welbekende baby-mobiel in de vorm van wolken om de link naar moeder natuur te leggen: we gaan de hoogte in met hangende elementen zodat de stand op de negen maanden beurs een blikvanger wordt, ook op grote afstand.
Design

Visualisatie

Het uitgangspunt van C&A: een duurzame stand met duurzame materialen die aansluit bij haar visie en producten. C&A maakt gebruik van bio-katoen voor hun kledinglijn. Biologische landbouw maakt gebruik van wisselteelt: er worden telkens andere gewassen verbouwd op dezelfde bodem. Op die manier blijft de bodem gezond en creëert C&A sterke gewassen die beter groeien. Deze duurzame look & feel is meegenomen in het designontwerp voor de stand.
BUILD

Realisatie

Samen met C&A is gekeken naar de juiste aansluiting bij C&A’s duurzaamheidsdoelstellingen. Het materiaal multiplex wordt hergebruikt.
MANAGE

Project

Klant                       C&A
Locatie                  Amsterdam
Beurs                     9 maanden beurs
Oppervlakte         64 m2
Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering

Bekijk meer projecten.

Meer weten?

Meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Aarzel niet en bel naar onze projectmanager Brenda

+31 (0) 6 300 45 498

Meer weten?

Meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Aarzel niet en bel naar onze projectmanager Brenda

+31 (0) 6 300 45 498