+31 (0) 73 549 33 59 info@tausch.com

C&A.

9 MAANDEN BEURS

Het verhaal

C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. C&A heeft duurzame mode als standaard als visie. Op de negen maanden beurs wil C&A haar duurzame karakter presenteren met een duurzame stand inclusief duurzame materialen. 

Think

Concept

Een baby-mobiel boven de box of het baby-bedje, vaak met slaap liedjes: we kennen ze allemaal. Het concept voor C&A is gevormd rondom deze welbekende baby-mobiel in de vorm van wolken om de link naar moeder natuur te leggen: we gaan de hoogte in met hangende elementen zodat de stand op de negen maanden beurs een blikvanger wordt, ook op grote afstand. 

 

Design

Visualisatie

Het uitgangspunt van C&A: een duurzame stand met duurzame materialen die aansluit bij haar visie en producten. C&A maakt gebruik van bio-katoen voor hun kledinglijn. Biologische landbouw maakt gebruik van wisselteelt: er worden telkens andere gewassen verbouwd op dezelfde bodem. Op die manier blijft de bodem gezond en creëert C&A sterke gewassen die beter groeien. Deze duurzame look & feel is meegenomen in het designontwerp voor de stand. 

BUILD

Realisatie

Samen met C&A is gekeken naar de juiste aansluiting bij C&A’s duurzaamheidsdoelstellingen. Het materiaal multiplex wordt hergebruikt. 

MANAGE

Project

Klant                       C&A

Locatie                  Amsterdam

Beurs                     9 maanden beurs

Oppervlakte         64 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering