Construction materials.

INDUSTRY

Thuis in de bouw.

De bouw is booming! In de wereld van de bouw spelen er steeds meer essentiële thema’s als verstedelijking,  energietransitie en innovatie. De bouw verandert razendsnel en de groeiende aandacht is steeds gericht op milieu en ontwikkelingen. De sector is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht. En dat is knap! Terwijl je bezig bent met bijdragen aan het woningtekort verminderen, moet er gewacht worden op groen licht om überhaupt de ruimte te krijgen om te bouwen. Er is veel vraag naar snelle ontwikkelingen in de bouw maar tegelijkertijd komt er vertraging door de vereiste bijdrage aan het klimaatakkoord. Hoe zorg je dat je toegevoegde waarde bent voor jouw klant, en dat je up-to-date blijft over alle nieuwe ontwikkelingen? Hoe blijf jij relevant, toekomstgericht en weerbaar?

Wij begrijpen dat het nodig is om buiten de gebaande paden te denken. Waar jouw doelgroep zich bevindt, weten hoe je flexibel kunt blijven meebewegen met nieuwe regelgevingen en weten wat de nieuwste innovaties zijn in de bouw is belangrijker dan ooit.

Trends & ontwikkelingen.

Trends en ontwikkelingen in de bouw gaan hard, maar de thema’s die spelen zorgen voor tegendruk. De wens om te bouwen is er zeker, alleen de ruimte laat dit niet altijd toe. Er moet rekening gehouden worden met bereikbaarheid, biodiversiteit en leefbaarheid in de wijken. De bouwprojecten zijn hierdoor complex en tijdrovend. Door het klimaatakkoord betekent bouwen nu ook altijd duurzaam bouwen. De maximale duurzaamheid wordt hierin geëist. De technologie, informatiesystemen en vaardigheden die in de bouw nodig zijn, vernieuwen constant. De ontwikkelingen gaan razendsnel en moeten steeds meer voldoen aan termen als “cradle-to-cradle” en circulaire economie.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Als geen ander weten wij binnen Tausch hoe een goede samenwerking in de bouw tot stand komt. Naast onze tijdelijke fysieke bouwprojecten op evenementen en beurzen nemen wij ook een hoop ervaring mee wanneer het komt op het bouwen van experience centers en kantoorinrichtingen. De ervaring uit deze expertise kunnen wij weer toepassen op de behoefte waar onze klanten in de bouw mee spelen.

We helpen je graag je doelgroepen in beweging te krijgen en stap voor stap aan het denken te zetten en hun zintuigen te prikkelen door middel van vernieuwende beurs- of eventconcepten. Daarnaast denken we ook graag mee in andere live communicatie vormen zoals bijvoorbeeld roadshows. We laten je consumenten ( en andere spelers in de bouw ) stijl achterover slaan van jouw verhaal!

Wij werken met trots voor deze merken in de bouw.