Construction Materials

INDUSTRY

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in de bouw.

De bouw is booming! Maar hoe zorg je dat je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrentie? Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee over hoe we jouw merk kunnen laten opvallen. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van bouw. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheidend maakt in de bouw-sector. 

Geef ons een ruimte en wij vertalen het naar een creatief, indrukwekkend standdesign dat de essentie van jouw merk uitdraagt binnen de bouw-sector. Met meer dan 50 jaar ervaring is de bouw-sector ons niet vreemd.

Bekijk construction materials cases.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Als geen ander weten wij binnen Tausch hoe een goede samenwerking in de bouw tot stand komt. Naast onze tijdelijke fysieke bouwprojecten op evenementen en beurzen nemen wij ook een hoop ervaring mee wanneer het komt op het bouwen van experience centers en kantoorinrichtingen. De ervaring uit deze expertise kunnen wij weer toepassen op de behoefte waar onze klanten in de bouw mee spelen.

We helpen je graag je doelgroepen in beweging te krijgen en stap voor stap aan het denken te zetten en hun zintuigen te prikkelen door middel van vernieuwende beurs- of eventconcepten. Daarnaast denken we ook graag mee in andere live communicatie vormen zoals bijvoorbeeld roadshows. We laten je consumenten ( en andere spelers in de bouw ) stijl achterover slaan van jouw verhaal!

Wij werken met trots voor deze merken in de bouw.