Consumer brands.

INDUSTRY

Thuis in de Consumentenmerken.

Consumer brands rule! Retail leeft. Als consumer brand sta je middenin een fascinerende wereld die razendsnel verandert. Er wordt geshopt en ingeslagen, maar ook massaal geruild en gerycled. Online groeit en blijft groeien. Als consumer brand kun je daar niet omheen, zeker na COVID-19 zijn de aankopen explosief gestegen online. Maar indien wenselijk: hoe zorg je ervoor dat je de consument daarnaast ook in jouw winkel krijgt? En hoe zorg je er voor dat je een consument aan je merk bindt in een tijd waarin ze sneller switchen en minder loyaal zijn? En hoe bescherm je de hoogwaardige consumentenproducten binnen de wereldwijde supply chain? Hoe zorg jij dat jouw bedrijf zich toekomstbestendig en flexibel opsteld?

Trends & ontwikkelingen.

De consument wordt overladen met keuzes. Ze hebben steeds minder tijd, maar halen overal sneller informatie vandaan waardoor ze kritischer en bewuster zijn dan ooit. De consument stelt hoge eisen aan materialen: ze moeten stijlvol, praktisch en duurzaam zijn. En het product (en dus ook de verpakking) dient een beleving te zijn. We gaan van transactie naar attractie. Het creëren van herinneringen komt centraal te staan. Klanten willen zich binden aan een merk en zich kunnen identificeren met de bijbehorende sociale, ecologische en soms ook politieke idealen. Transparantie, waarden en ethiek zijn kernwaarden die centraal staan.

Daarnaast dienen deze duurzame, mooie materialen ook nog eens kostendekkend te zijn voor jou als organisatie en moeten ze voldoen aan de branchevoorschriften. Genoeg uitdagingen! Met name omdat de afstand tussen de consumentproducten industrie en de uiteindelijke consument iedere dag kleiner wordt. Hoe kan jouw consumer brand de consument naast de producten ook de ervaring bieden waar ze naar verlangen op het juiste moment op de juiste plek.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Door het creëren van een brand-experience vergroten we de customer engagement met als resultaat sales empowerment. Wij zorgen voor dat extra zetje waar jouw merk er tussen uit gaat springen op een beurs, event of andere vorm van live communicatie. Hoe we dat doen? Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen: Think Design Manage Build. Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan het succes van jouw consumer brand. Omdat de consument zich wil identificeren met de sociale, ecologische en politieke idealen van een merk, zoomen we in op je doelstellingen, kernwaarden, bedrijfscultuur en gewenste positionering en helpen we je dit te vertalen in een experience. Dit doen we met een uniek concept waardoor we jouw merk op laten vallen! Een verdieping op jullie merkidentiteit én onderzoek naar de stijl van jullie toekomstige ruimte geeft houvast in de opmars naar de eerste schetsen in het Design-proces. Met customer journey based floorplans en 3D renders delen wij onze visie op de ruimte. Een gedetailleerd meubelplan maakt de ruimte compleet en geeft jou ook voldoende keuzemogelijkheid om een definitief concept te bepalen. Na goedkeuring van het design, kunnen we je verder ontzorgen, binnen gestelde tijdslijnen en taakstellend budget. In samenwerking met de vakmannen in de werkplaats zorgen zij voor een perfecte voorbereiding richting beurs en met een eigen wagenpark zijn we in staat om de logistiek in eigen beheer te organiseren. Wij helpen je van inzicht naar succes. Zo krijg je de consument in beweging en inspireer je ze tot aankoop van jouw product!

Wij werken met trots voor deze consumentenmerken.