Consumer brands

INDUSTRY

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in consumentenmerken.

Retail leeft! Maar hoe zorg je dat je onderscheidend bent ten opzichte van je concurrentie? Als consumer brand sta je middenin een fascinerende wereld die razendsnel verandert.  Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee hoe je hier op in kunt spelen. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van consumer brands. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheidend maakt. 

Geef ons een ruimte en wij vertalen het naar een creatief, indrukwekkend standdesign dat de essentie van jouw merk uitdraagt. Met meer dan 50 jaar ervaring is de consumer brands industry ons niet vreemd.

 

Bekijk consumer brand cases.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Door het creëren van een brand-experience vergroten we de customer engagement met als resultaat sales empowerment. Wij zorgen voor dat extra zetje waar jouw merk er tussen uit gaat springen op een beurs, event of andere vorm van live communicatie.

Hoe we dat doen? Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen: Think Design Manage Build. Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan het succes van jouw consumer brand. Omdat de consument zich wil identificeren met de sociale, ecologische en politieke idealen van een merk, zoomen we in op je doelstellingen, kernwaarden, bedrijfscultuur en gewenste positionering en helpen we je dit te vertalen in een experience. Dit doen we met een uniek concept waardoor we jouw merk op laten vallen! Wij helpen je van inzicht naar succes. Zo krijg je de consument in beweging en inspireer je ze tot aankoop van jouw product!

Wij werken met trots voor deze merken in de consumentenbranche.