Food & Beverages.

INDUSTRY

Thuis in food.

De foodsector smaakt iedere dag naar meer en breidt zich alsmaar verder uit. Van verse sappen, alcoholische drankconcepten, vegan food, 3D printed food, healthy foodconcepten, vleesvervangers, foodtruck festivals, maaltijdboxen tot duurzame initiatieven. Foodconcepten schieten als paddenstoelen uit de grond en consumenten smullen er allemaal van. Maar hoe kun je er voor zorgen dat jouw food (of drank) product tussen al die concepten er uit springt?

Wij begrijpen dat het nodig is om buiten de gebaande paden te denken. Waar jouw doelgroep zich bevindt, wat hij eet en drinkt en hoe hij denkt en zich gedraagt is belangrijker dan ooit.

Trends & ontwikkelingen.

Trends en ontwikkelingen komen en gaan binnen de foodbranche. Het milieu wordt steeds vaker meegenomen in eetpatronen (vlees of geen vlees?) Vandaag de dag zijn consumenten steeds meer bezig met kwalitatief en vers eten, maar toch kiest de consument ook vaak voor het grootste gemak. Voor unieke, persoonlijke belevingen is men bereid te betalen. Maar voor de dagelijkse boodschappen wordt de portemonnee toch niet snel vergeten. Daarnaast dient food anno nu steeds meer een verhaal te vertellen. Waar komt mijn eten vandaan? Hoe is het geproduceerd? De impact op het milieu, meer oog voor dierenwelzijn, minder verspilling en fair trade zijn zaken waar steeds meer waarde aan wordt gehecht.

Consumenten worden continu verleid, zowel offline in kookprogramma’s, kookboeken en magazines, maar zeker ook online, met name op instagram. Foodfotografie om je vingers bij af te likken. Het visuele plaatje bepaalt de smaak en is net zo belangrijk als de kwaliteit van voedsel. Iets wat er lekker uitziet prikkelt de zintuigen en stimuleert verkoop. Ook packaging speelt hierin een grote rol. Hoe val je op en hoe zorg je er een sterkere brand experience?

Wat wij voor jou kunnen doen.

In de foodbranche wil iedereen de lekkerste foodcontent op tafel zetten. Van groothandels, supermarkten en restaurants tot leveranciers en producenten. Wij zorgen voor dat extra zetje waar jouw merk er tussen uit gaat springen op een beurs, event of andere vorm van live communicatie. Hoe we dat doen? Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen: Think Design Manage Build. Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan het succes van food & beverages concept. We zoomen we in op je doelstellingen, kernwaarden, bedrijfscultuur en gewenste positionering en helpen we je dit te vertalen in een experience. Dit doen we met een uniek concept waardoor we jouw merk op laten vallen!

Een verdieping op jullie merkidentiteit én onderzoek naar de stijl van jullie toekomstige ruimte geeft houvast in de opmars naar de eerste schetsen in het Design-proces. Met customer journey based floorplans en 3D renders delen wij onze visie op de ruimte. Een gedetailleerd meubelplan maakt de ruimte compleet en geeft jou ook voldoende keuzemogelijkheid om een definitief concept te bepalen. Na goedkeuring van het design, kunnen we je verder ontzorgen, binnen gestelde tijdslijnen en taakstellend budget. In samenwerking met de vakmannen in de werkplaats zorgen zij voor een perfecte voorbereiding richting beurs en met een eigen wagenpark zijn we in staat om de logistiek in eigen beheer te organiseren. We helpen je graag in het hap voor hap en stap voor stap prikkelen van de zintuigen van jouw doelgroep door middel van vernieuwende smaakmakende beurs- of event- concepten.

Wij werken met trots voor deze merken in de bouw.