Food & Beverages

INDUSTRY

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in food and beverages.

De foodsector smaakt iedere dag naar meer! Hoe kun je er voor zorgen dat jouw food (of drank) product er tussen al die concepten uit springt? Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van food & beverages. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheid in de food and beverages-industry.

Geef ons een ruimte en wij vertalen het naar een creatief, indrukwekkend standdesign dat de essentie van jouw merk uitdraagt binnen de food-industry. We helpen je graag in het hap voor hap en stap voor stap prikkelen van de zintuigen van jouw doelgroep door middel van vernieuwende smaakmakende beurs- of event- concepten.

Bekijk Food and beverages cases.

Wat wij voor jou kunnen doen.

In de foodbranche wil iedereen de lekkerste foodcontent op tafel zetten. Van groothandels, supermarkten en restaurants tot leveranciers en producenten. Wij zorgen voor dat extra zetje waar jouw merk er tussen uit gaat springen op een beurs, event of andere vorm van live communicatie.

Hoe we dat doen? Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen: Think Design Manage Build. Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan het succes van food & beverages concept. We zoomen we in op je doelstellingen, kernwaarden, bedrijfscultuur en gewenste positionering en helpen we je dit te vertalen in een experience. Dit doen we met een uniek concept waardoor we jouw merk op laten vallen!

Wij werken met trots voor deze merken in food and beverages.