Healthcare.

INDUSTRY

Thuis in de gezondheidszorg.

Dat de impact van COVID-19 op de gezondheidszorg groot is, is een understatement. Als gevolg presteert de sector al lange tijd op de toppen van hun kunnen en zijn de kwetsbaarheden zichtbaar geworden. Terwijl de vraag naar zorg toeneemt blijft het personeelstekort groot, de toegankelijkheid en kwaliteit van zorg staan onder druk en de zorgkosten blijven stijgen. Daarbij worden patiënten mondiger én kritischer. Gelukkig zijn er positieve ontwikkelingen in de markt die perspectief bieden. Technologische ontwikkelingen bieden oplossingen en samenwerkingen nemen toe. Hoe speel jij hier als bedrijf op in? Hoe laat jij zien dat jij een oplossing voor de huidige problemen hebt? En hoe laat je op onderscheidende wijze zien dat je een waardevolle partner met een oplossing bent?

Trends & ontwikkelingen.

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van virtuele gezondheidszorg. Zo blijkt het gebruik van VR te helpen bij pijnbestrijding en het gebruik van pijnmedicatie te verminderen. Je ziet een toename in een samenwerking bij ontwikkeling van vaccins en therapieën. De samenwerkingen en toenemende digitale innovaties daagt overheden, zorgverleners, betaler en belanghebbende over de hele wereld sneller te innoveren. Om actueel te blijven is hierin het flexibel en toekomstbestendig opstellen cruciaal. Dit is in lastig contrast met de langdurige werkdruk met uitzonderlijke situaties als COVID en toenemende zorgvraagstukken. De explosie aan verzamelde data zorgt wel voor een toename aan mogelijkheden om hierin mee te gaan. Gedrag, symptomen en vitale functies kunnen bij patiënten gemonitord worden op afstand. Wearables dragen steeds meer bij aan thuiszorg en is digitaal het nieuwe normaal.

Wat wij voor jou kunnen doen.

De afgelopen jaren hebben wij diverse bedrijven uit de gezondheidszorg geholpen aan merkbelevingen waarmee zij hun customer engagement konden vergroten. We helpen je graag om ook jouw doelgroepen te prikkelen met behulp van verrassende beurs- of event- concepten. Met behulp van onze Tausch approach kijken wij kritisch naar jouw organisatie en zoomen we in op de identiteit van jouw merk. We denken mee hoe er op de snel veranderende markt kan worden ingespeeld en hoe jouw toegevoegde waarde het beste naar voren kan worden gebracht. De zorg kent veel uitdagingen maar wij zien (hopelijk net als jij) liever de kansen! Met een strategisch beursconcept helpen wij jou hierop inspelen.

Wij werken met trots voor deze merken in de gezondheidszorg.