Healthcare

INDUSTRY

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in de gezondheidszorg.

De zorg kent veel uitdagingen maar wij zien (hopelijk net als jij) liever de kansen! Hoe laat je zien dat je een oplossing hebt voor de huidige problemen? Hoe zorg je dat je onderscheidend bent ten opzichte van je concullega’s?

Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van gezondheidszorg. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheidend maakt in de gezondheidszorg.

Geef ons een ruimte en wij vertalen het naar een creatief, indrukwekkend standdesign dat de essentie van jouw merk uitdraagt binnen de gezondheidszorg. Met meer dan 50 jaar ervaring is de gezondheidsindustrie ons niet vreemd.

Bekijk gezondheidszorg cases.

Wat wij voor jou kunnen doen.

De afgelopen jaren hebben wij diverse bedrijven uit de gezondheidszorg geholpen aan merkbelevingen waarmee zij hun customer engagement konden vergroten. We helpen je graag om ook jouw doelgroepen te prikkelen met behulp van verrassende beurs- of event- concepten. Met behulp van onze Tausch approach kijken wij kritisch naar jouw organisatie en zoomen we in op de identiteit van jouw merk. We denken mee hoe er op de snel veranderende markt kan worden ingespeeld en hoe jouw toegevoegde waarde het beste naar voren kan worden gebracht. Met een strategisch beursconcept helpen wij jou hierop inspelen.

Wij werken met trots voor deze merken in de gezondheidszorg.