Industrial.

INDUSTRY

Thuis in de industrie.

De industriële sector (ook wel secundaire sector) is de economische sector die afgewerkte producten maakt voor de primaire sector. die vervolgens kunnen worden gebruikt in de bouw-, voedsel-, en maakindustrie. Van proces tot productie en het fabriceren van materialen. De industriële sector is een alles omvattende sector voor producten die jij en ik dagelijks gebruiken. De telefoon die je vast hebt, het brood bij de bakker of het vlees in de supermarkt. Dit was er allemaal niet geweest zonder die industriële sector.

Trends & ontwikkelingen.

Smart Industry, robotisering en procesinnovaties zijn slechts enkele disruptieve trends die we veel zien binnen de industriële sector. Trends die ervoor zorgen dat de efficiency door het volledige proces wordt geoptimaliseerd. Denk hierbij aan foutreducties, kortere doorlooptijden en kwaliteitsverbeteringen die het proces verbeteren om zo innovatievere producten te ontwikkelen en nieuwe servicemodellen te introduceren. De industriële sector verandert continue.

Om een toekomstige economische groei te behouden, werkgelegenheid te creëren en een moderne duurzame industrie te realiseren is het van groot belang om voorop te (blijven) lopen en versneld te investeren in deze ICT en nieuwe productietechnologie. Robotisering is daar ook een essentieel onderdeel van om het maak- en assemblageproces te verbeteren. Er is niet alleen veel behoefte aan productiviteitsverbeteringen maar denk ook aan de wens van consumenten om onderdelen uit het ‘lokale’ ecosysteem efficiënt te kunnen produceren wordt steeds groter.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Wanneer het aankomt op vakbeurzen is de industriële sector wel een van de sterkhouders in deze branche. In geen enkele sector worden er meer beurzen georganiseerd dan in de industriële sector. Niet gek ook, als je je bedenkt dat deze grote machines door bezoekers ook echt gezien willen worden en er ieder jaar weer nieuwe innovaties en ontwikkelingen aan het publiek gepresenteerd moeten worden. Een traditionele industrie die zeker met zijn tijd mee gaat. Steeds vaker zien wij onze klanten het verschepen van machines vervangen door de moderne digitale oplossing op de beursstand.

Door deze sector met een traditioneel karakter te mixen met experience marketing raak je de volledige beleving bij de bezoeker van het merk en de boodschap die je graag wilt vertellen. Een beleving die ervoor moet zorgen dat die ene bezoeker ondergedompeld wordt in het verhaal van jouw merk zodat, wanneer de bezoeker naar huis gaat, zich alleen nog maar bezig houdt met de beleving die jij hem hebt gegeven. Dat is wat wij doen. Wij brengen de technologie van morgen, vandaag tot leven!

Wij werken met trots voor deze merken in de industrie.