Industrial

SECTOR

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in de industriële sector.

In geen enkele sector worden er meer beurzen georganiseerd dan in de industriële sector. Niet gek ook, als je de intentie hebt ieder jaar weer nieuwe innovaties en ontwikkelingen aan het publiek te presenteren. Experience marketing is key om de volledige beleving bij de bezoeker te raken en om je bezoekers onder te dompelen in je merk binnen de industriële sector.

Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van de industriële sector. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheid.

Bekijk cases in de industriële sector.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Een traditionele industrie die zeker met zijn tijd mee gaat. Steeds vaker zien wij onze klanten het verschepen van machines vervangen door de moderne digitale oplossing op de beursstand.

Door deze sector met een traditioneel karakter te mixen met experience marketing raak je de volledige beleving bij de bezoeker van het merk en de boodschap die je graag wilt vertellen. Een beleving die ervoor moet zorgen dat die ene bezoeker ondergedompeld wordt in het verhaal van jouw merk zodat, wanneer de bezoeker naar huis gaat, zich alleen nog maar bezig houdt met de beleving die jij hem hebt gegeven. Dat is wat wij doen. Wij brengen de technologie van morgen, vandaag tot leven!

Wij werken met trots voor deze merken in de industrie.