Technology.

INDUSTRY

Thuis in technologie.

Blockchain, Artificial Intelligence, Internet of Things (IoT) en nog veel meer innovaties die een belangrijke rol spelen binnen de tech-sector. Een sector waarin disruptie en innovatie vaak samen gaan met een nieuw idee. In een wereld zoals nu is technologie ook ondenkbaar en worden we ook steeds meer afhankelijk van nieuwe technologieën. Door het belang van technologie toe te passen in onze alledaagse bezigheden zijn de groeimogelijkheden eindeloos! Bedrijven moeten zich steeds sneller aanpassen dan ooit en dagelijks overtreft de ene innovaties alweer de andere.

Trends & ontwikkelingen.

Technologie verandert snel. Mensen (en bedrijven) willen steeds efficiënter te werk gaan waardoor het constant op zoek is naar het verbeteren van het werk- en leef gemak van de mens. De komende jaren wordt er een golf aan technologieën verwacht: Big data, cloud computing, energieopslag en 3D printing zijn slechts enkele van deze disruptieve trends die zich ontwikkelen. Daarbij spreken we niet alleen over de voor de hand liggende innovaties, zoals de kansen en bedreigingen die 3D-printen vormt voor de detailhandel en transportsectoren. Maar zien we bij onze klanten juist dat ze in staat zijn om nieuwe technologieën in te zetten zodat ze de resultaten op verschillende vlakken kunnen verbeteren.

Al deze technologieën vergroten het succes op de efficiëntie en effectiviteit van organisaties, zorgen voor een goede mix van vraag en aanbod op de markt en zorgen voor meer transparantie en voorspellende data. Dit alles om uiteindelijk van invloed te kunnen zijn op consumenten en bedrijfsprocessen om zo het welzijn van de mens beter te maken.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de rand van het technologisch epicentrum van Europa; Brainport. Hierdoor is onze portefeuille rijkelijk gevuld met klanten uit de tech-sector. Een belangrijke stap richting de beurs is het presenteren van nieuwe innovaties die klanten kunnen zien en voelen. Binnen Tausch helpen wij deze bedrijven om die innovaties te vertalen naar een branded-experience op de beurs.

Door technologie te mixen met experience marketing raak je de volledige beleving bij de bezoeker van het merk en de boodschap die je graag wilt vertellen. Een beleving die ervoor moet zorgen dat die ene bezoeker ondergedompeld wordt in het verhaal van jouw merk zodat, wanneer de bezoeker naar huis gaat, zich alleen nog maar bezig houdt met de beleving die jij hem hebt gegeven. Dat is wat wij doen. Wij brengen de technologie van morgen, vandaag tot leven!

Wij werken met trots voor deze merken in de technologie.