Technology

INDUSTRY

Gespecialiseerd in beursconcepten op

Thuis in technology.

Hoe kun je er voor zorgen dat jouw product er tussen al die technologie merken uit springt? Tausch overtreft graag verwachtingen en denkt met je mee hoe we jouw merk kunnen laten opvallen. Zie ons als je externe bonus-collega’s! We duiken in jouw wereld, in de wereld van technology. We halen het maximale resultaat uit jouw beurs. Ieder merk is uniek. Tausch laat graag dátgene zien wat jouw merk onderscheidend maakt in de technology-industry.

Geef ons een ruimte en wij vertalen het naar een creatief, indrukwekkend standdesign dat de essentie van jouw merk uitdraagt. Door technologie te mixen met experience marketing heb je de volledige beleving te pakken voor de bezoeker. Een beleving die ervoor moet zorgen dat die ene bezoeker ondergedompeld wordt in het verhaal van jouw merk. En wanneer de bezoeker de beurs verlaat, hij zich bezig houdt met de boodschap die jij hem hebt gegeven. Dat is wat wij doen. Wij brengen de technologie van morgen, vandaag tot leven!

Bekijk technology cases.

Wat wij voor jou kunnen doen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de rand van het technologisch epicentrum van Europa; Brainport. Hierdoor is onze portefeuille rijkelijk gevuld met klanten uit de tech-sector. Een belangrijke stap richting de beurs is het presenteren van nieuwe innovaties die klanten kunnen zien en voelen. Wij helpen deze bedrijven om die innovaties te vertalen naar een branded-experience op de beurs.

Hoe we dat doen? Onze Tausch aanpak bestaat uit vier heldere stappen: Think Design Manage Build. Het begint met een ijzersterke strategie, ambitieuze doelen en een creatief concept zodat de ruimte bijdraagt aan het succes van jouw technology-brand. Hier komt een strategy-based-design uit voort. Eén toegewijde projectmanager zorgt voor vakkundig advies en begeleiding in het gehele proces. Onze werkvoorbereiders zijn specialisten als het neerkomt op technisch ontwerp. In samenwerking met de vakmannen in de werkplaats zorgen zij voor een perfecte voorbereiding richting beurs en met een eigen wagenpark zijn we in staat om de logistiek in eigen beheer te organiseren. 

 

Wij werken met trots voor deze merken in de technology.