Welkom maarten!

Tausch
Nieuws

Maarten van der AA nieuwe director operations tausch group

Met ingang van 1 februari zal Maarten van der Aa de rol van Director Operations vervullen binnen de Tausch Group. Maarten zal verantwoordelijk zijn voor de operatie binnen de Tausch Group voor de afdelingen projectmanagement, werkvoorbereiding, planning en productie. De focus van Maarten zal liggen op het faciliteren van groei en het implementeren van verbeterprocessen.

“Maarten neemt met zijn jaren ervaring binnen de directie van Jumbo en La Place veel kennis met zich mee die hij kan toepassen binnen de Tausch Group. We zijn erg blij met de keuze van Maarten om vanuit een succesvolle snelgroeiende Corporate over te stappen naar een Internationaal Design & Productie bedrijf met Nederlandse roots, zoals ik voor mijzelf deze keuze destijds ook bewust heb gemaakt” aldus Jochem van Schayk, CEO van Tausch.

De Tausch Group

De Tausch Group maakt ruimtes succesvol. De expertise van de Tausch Group combineert strategische marketing, design thinking en story-telling tot een inspirerende visie op ruimtes en een tastbaar concept. Met vernieuwende en energie gevende concepten helpen ze bedrijven om het rendement van hun omgeving te optimaliseren voor de doelstellingen en uitdagingen van morgen.  Met meer dan 50 jaar ervaring in hoge kwaliteit zorgt de Tausch Group voor een hoogwaardige experience marketing concepten.

Tausch exhibits & events creëert succesvolle concepten voor beurzen, events en roadshows (tijdelijke ruimtes). Succesmakers legt de nadruk op het creëren van creatieve concepten voor kantooromgevingen en Experience Centers (permanente ruimtes). Tausch Onderwijs ontwikkelt belevingsruimtes voor het onderwijs om leeromgevingen te optimaliseren.

Met de consumentenmerken THUYN en Tables by TIM worden ruimtes succesvol gemaakt door stijlvolle meubels: outdoor voor THUYN (te denken aan loungesets, tuintafels en buitenkeukens) en indoor voor Tables by TIM met designtafels.

 

“Maarten neemt met zijn jaren ervaring binnen de directie van Jumbo en La Place veel kennis met zich mee die hij kan toepassen binnen de Tausch Group.

We zijn erg blij met de keuze van Maarten om vanuit een succesvolle snelgroeiende corporate over te stappen naar een internationaal design & productie bedrijf met Nederlandse roots, zoals ik voor mijzelf deze keuze destijds ook bewust heb gemaakt” aldus Jochem van Schayk, CEO van Tausch.