'To be the most sustainable partner in the event and exhibition industry'.

LEAN & GREEN

“Als ondernemer en vader van drie kinderen wil ik de wereld een stukje beter maken.”

Tausch is er van overtuigd dat een duurzame visie de enige manier is om samen succes te behalen. We werken graag aan een gezondere toekomst met oog voor mens, planeet en samenleving. Wat betreft duurzaamheid hebben we de volgende kernpunten in ons DNA.

People

Wij zorgen ervoor dat medewerkers gezonder, veiliger en met meer plezier werken. We werken met een mensgericht HR-beleid, omdat we geloven dat de zorg voor onze medewerkers zich vertaalt in meer succesvolle klanten. De aandacht voor het menselijke aspect is voor ons net zo belangrijk als het gaat om onze leveranciers en klanten.

 

Planet & prosperity

Dankzij 50 jaar ervaring hebben we een betrouwbaar netwerk van lokale partners gecreëerd, daarom kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen door de beste lokale partner te kiezen als het gaat om projecten van meer dan 750 km. We hebben alle verlichting vervangen door LED en op onze evenementen en beurzen gebruiken we bij voorkeur alleen LED. Een impactanalyse van onze CO2-uitstoot creëert een samenwerking met de Climate Neutral Group, met het project: Wonderbag in Zuid-Afrika. De Wonderbag is een revolutionaire, niet-elektrische, warmtevasthoudende kookplaat waarmee voedsel dat op conventionele wijze aan de kook is gebracht, tot 12 uur kan blijven koken, zonder dat er een extra energiebron nodig is.

When it comes to recycling

Wij geloven in circulair ondernemen. Het doel is om 80% van onze afvalproducten te recyclen. We scheiden al onze belangrijkste afvalstromen voor een beter resultaat van ons recyclingpercentage. Door te kiezen voor alternatieve en duurzame materialen met minder impact op het milieu creëren we duurzame producten voor onze locaties.

Trots op ons duurzame bewijs.

Onze nauwe samenwerking met de Climate Neutral Group en Unilin zorgt er voor dat we klimaatneutraal opereren en onze duurzaamheidsdoelen behalen.

Trots op ons duurzame bewijs

Onze nauwe samenwerking met de Climate Neutral Group en Unilin zorgt er voor dat we klimaatneutraal opereren en onze duurzaamheidsdoelen behalen.

Onze partners.