'To be the most sustainable partner in the event and exhibition industry'.

LEAN & GREEN

When it comes to recycling

Wij geloven in circulair ondernemen. Het doel is om 80% van onze afvalproducten te recyclen. We scheiden al onze belangrijkste afvalstromen voor een beter resultaat van ons recyclingpercentage. Door te kiezen voor alternatieve en duurzame materialen met minder impact op het milieu creëren we duurzame producten voor onze locaties.

People

Wij zorgen ervoor dat medewerkers gezonder, veiliger en met meer plezier werken. We werken met een mensgericht HR-beleid, omdat we geloven dat de zorg voor onze medewerkers zich vertaalt in meer succesvolle klanten. De aandacht voor het menselijke aspect is voor ons net zo belangrijk als het gaat om onze leveranciers en klanten.

 

Planet & prosperity

Dankzij 50 jaar ervaring hebben we een betrouwbaar netwerk van lokale partners gecreëerd, daarom kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen door de beste lokale partner te kiezen als het gaat om projecten van meer dan 750 km. We hebben alle verlichting vervangen door LED en op onze evenementen en beurzen gebruiken we bij voorkeur alleen LED. Een impactanalyse van onze CO2-uitstoot creëert een samenwerking met de Climate Neutral Group, met het project: Wonderbag in Zuid-Afrika. De Wonderbag is een revolutionaire, niet-elektrische, warmtevasthoudende kookplaat waarmee voedsel dat op conventionele wijze aan de kook is gebracht, tot 12 uur kan blijven koken, zonder dat er een extra energiebron nodig is.

Trots op ons duurzame bewijs.

Onze nauwe samenwerking met de Climate Neutral Group en Unilin zorgt er voor dat we klimaatneutraal opereren en onze duurzaamheidsdoelen behalen.

Trots op ons duurzame bewijs

Onze nauwe samenwerking met de Climate Neutral Group en Unilin zorgt er voor dat we klimaatneutraal opereren en onze duurzaamheidsdoelen behalen.

Onze partners.