De belofte

Let’s build
your story
sustainably.

Op naar ZERO als norm in standbouw.

De uitdaging.

Let’s face it, de traditionele standbouwsector is alles behalve duurzaam. Maar tijden veranderen. Gelukkig zijn er steeds meer vooruitstrevende bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen om hun ecologische voetprint te verkleinen.

Daarom is het kiezen van de juiste partner essentieel om jouw groene doelen te bereiken. Terwijl sommige standbouwbedrijven vasthouden aan oude methoden, omarmen anderen de roep om verandering met innovatieve, duurzame strategieën.

Let bij het kiezen van een standbouwer niet alleen op expertise, maar ook hun toewijding aan duurzaamheid. Beoordeel de ambitie van het bedrijf, de proactieve aanpak voor CO2-reductie, recycling, circulariteit en het gebruik van huurelementen en milieuvriendelijke materialen. Het gaat immers om onze gezamenlijke toekomst.

Duurzaamheid in de beurzenmarkt: een noodzakelijke transitie.

De traditionele beurzenmarkt speelt een cruciale rol in de B2B-sector, als platform voor connectie, kennisoverdracht, handel, educatie en werkgelegenheid. Echter, de impact op het milieu van deze industrie kan niet langer genegeerd worden. Belangrijke aandachtsgebieden zijn de CO2-uitstoot van reizende deelnemers, logistiek, afvalproductie in evenementenlocaties en opslagplaatsen, en het materiaalgebruik voor beursstands.

Voor de bewuste klant is begrip van de milieu-impact van standbouw essentieel. Jouw doel? Een duurzame stand die zijn ecologische voetafdruk vermindert door slimme keuzes, de uitstoot verlaagt en actief bijdraagt aan een gezondere planeet. Maar tegelijkertijd een succesvolle stand die de aandacht trekt op beurzen.

Hoog tijd om af te stappen van traditionele standbouw en verandering te omarmen richting een duurzame industrie.

Een duurzame stand?
Hoe dan?!

De transitie naar duurzaamheid.

De beurzenindustrie ondergaat een belangrijke transitie naar duurzaamheid. Om dit als branche te kunnen bereiken, vereist gezamenlijke inspanning en actie van alle belanghebbenden.  De implementatie van duurzame praktijken is niet langer een optioneel streven, maar eerder een essentiële stap om de impact op het milieu te verminderen en tegelijkertijd de industrie toekomstbestendig te maken.

Een brede, industriebrede taskforce heeft een diepgaande studie uitgevoerd om de grootste milieu-impacten te identificeren en een duurzamere en koolstofarme toekomst uit te stippelen.

Onze aanpak in 4 stappen.

Nu je vastberaden bent om te gaan voor een duurzame stand, helpen wij je graag bij het maken van keuzes. Met bewustzijn, inspirerende voorbeelden en volledige transparantie in onze besluitvorming, begeleiden we jouw organisatie naar een toekomstbestendige beursdeelname.

In vier heldere stappen begeleiden we je naar een milieuvriendelijke stand.

Ambitie

Samen bespreken we jullie ambities en bepalen we de duurzaamheidsdoelen van de beursstand. Van CO2-reductie tot het gebruik van milieuvriendelijke materialen en energie-efficiëntie. Wij brengen in kaart wat belangrijk voor jou is. Dit is de basis van onze samenwerking.

1

Design

Op basis van die ambitie maken onze ontwerpers een concept dat visuele schoonheid combineert met duurzaamheid. Door innovatieve, milieuvriendelijke materialen en technieken in het ontwerp op te nemen, zorgen we ervoor dat de stand niet alleen geweldig oogt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

2

Inzichten

We bieden een uitgebreide en transparante offerte, met inzicht in de kosten, impact en voordelen van duurzame keuzes. Je krijgt financiële duidelijkheid van zowel de initiële investering als potentiële langetermijnbesparingen. Van lagere CO2 uitstoot tot hergebruiken van materialen.

3

Keuzes

Ons team staat klaar voor begeleiding en advies bij het maken van bewuste keuzes. We delen onze expertise, bieden inzichten in de nieuwste groene ontwikkelingen en zorgen ervoor dat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Samen maken we jullie duurzame ambities waar.

4

Met duurzaamheid als overtuiging laten we zien dat verandering in standbouw haalbaar is, zelfs in een traditionele branche als deze.

Onze aanpak omvat alles, van emissiereductie tot materiaalkeuzes. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jouw commercieel succes, het onderhouden van waardevolle partnerships en het ontwikkelen van een wereld waar toekomstige generaties trots op kunnen zijn.

Onze belofte voor duurzame standbouw.

In 4 stappen naar een duurzame stand.

Download onze roadmap.

Begin je reis hier en download onze roadmap om te zien hoe je in 4 stappen richting een duurzame stand gaat. Deze stapsgewijze gids geeft aan hoe we stands milieuvriendelijker maken en belicht waar je het verschil kunt maken. Bovendien delen we openlijk de obstakels die we tegenkomen en onze ideeën om ze te overwinnen.

Deze gids biedt niet alleen waardevolle inzichten en bewezen strategieën om jouw merk te laten opvallen op beurzen, maar ook om positief bij te dragen aan onze planeet. Laat je mailadres achter en klik op download om vandaag de eerste stappen naar een duurzame beursdeelname te zetten!

Bedankt voor jouw toewijding aan duurzaamheid en de impact van de stand op het milieu. Die inzet juichen we toe en verkennen graag samen de mogelijkheden.

Laat je gegevens achter en ontvang onze Sustainability Roadmap. Samen kunnen we positieve veranderingen teweegbrengen en jullie beursdeelname verduurzamen.


Jouw doel

Transform your audience
through immersive brand experiences
with minimal environmental impact.

Transform your audience

Jouw doel is om een op maat gemaakte merkervaring die verder gaat dan engagement op oppervlakkig niveau. Met het streven een diepgaande verbinding aan te gaan met de doelgroep, betekenisvolle connecties te stimuleren en zelfs blijvende gedragsverandering teweeg te brengen. Door ervaringen te personaliseren, streven we ernaar een blijvende indruk achter te laten en aan te zetten tot actie.

Immersive brand experiences

Wij geloven in de kracht van meeslepende merkbelevingen voor jouw doelgroep. Met innovatief ontwerp en interactieve technologieën, creëren we onderdompelende ervaringen die jouw merkessentie uitdragen. Door een omgeving te creëren die zintuigen en emoties stimuleert, verbeteren we de betrokkenheid en bevorderen we een diepe verbinding tussen jouw publiek en jouw merk.

Minimal environmental impact

Duurzaamheid is onderdeel van onze aanpak. We zijn toegewijd om de milieu-impact van onze merkervaringen tot een minimum te beperken. Door een duurzame werkwijze te integreren, gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen en efficiënte oplossingen te implementeren, zorgen we ervoor dat de merkbeleving van jouw merk in lijn is met jouw toewijding aan duurzaamheid.

Succesvolle projecten.

Duik in enkele van onze succesverhalen waar klanten, gedreven door een duidelijke duurzaamheidsmissie, met ons samenwerken om hun visie om te zetten in realiteit.

Krijg een impressie van het samenwerkingsproces, duurzame besluitvorming en de uitvoering van het project. Ontdek hoe ambitie en begeleiding de weg uitstippelen naar succesvolle, duurzame resultaten.

Elke dag bouwen aan een betere wereld voor toekomstige generaties. Intrinsiek gemotiveerd en klaar om het verschil te maken met ons team, onze partners en onze klanten.

Tausch is ervan overtuigd dat een duurzame visie de enige blijvende manier is om samen succes te behalen. Wij willen graag werken aan een gezondere toekomst waarbij onze benadering van mens, planeet en welvaart centraal staat. Direct gekoppeld aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties om de juiste focus in ons bedrijf te waarborgen.

Onze missie

‘To be the most
sustainable partner
in the event and
exhibition industry’.

People

Wij zorgen ervoor dat medewerkers gezonder, veiliger en met meer plezier kunnen werken. Wij geloven dat de zorg voor onze medewerkers zich vertaalt in succesvollere klanten.

En die overtuiging geldt ook voor klanten en leveranciers zoals jij.

Planet

De impact op het milieu verminderen: besparen op energie en grondstoffen, het verminderen van CO2-uitstoot, minimaliseren van restafval. Daarnaast zijn we voorstander van het maximaliseren van hergebruik van materialen tot 80% en ondersteunen we inspanningen voor klimaatcompensatie.

En minstens zo belangrijk: wij helpen jou duurzame keuzes te maken.

Prosperity

Een vertrouwd en duurzaamheid netwerk van partners zorgt ervoor dat we gaan voor duurzame relaties. Zo ook klant-relaties. We zijn graag transparant over onze financiele gezondheid: inclusief >25% solvabiliteit en met een EBITDA-marges van 8-10.

We gaan voor de lange termijn!

Trots op onze partners.

Onze nauwe samenwerking met de Climate Neutral Group, IFES, CLC-VECTA en Unilin zorgt er voor dat we onze uitstoot verminderen en onze duurzaamheidsdoelen behalen.