Abacus.

Expopharm

Het verhaal

Abacus

Abacus Medicine heeft de missie wereldwijde zorg te verbeteren door medicijnen toegankelijker te maken. Dit doen ze door de markten in de hele EU te scannen om medicijnen tegen de best beschikbare prijzen te kopen, en voor een lagere prijs aan te bieden. 

Voor Abacus Medicine creëerde Tausch in 2023 een beursconcept op de Expopharm in Dusseldorf om hun USP’s als data, netwerken, kwaliteit en duurzaamheid te positioneren in een indrukwekkende stand. Let’s connect to create!

Think

Concept

Tijdens de eerste meeting met de klant, leerden we een nieuw deens woord: ‘Hygge’ wat gezelligheid betekent. Voor ons werd dit het uitgangspunt voor het design van de stand, een warm en uitnodigende atmosfeer die bezoekers comfortabel laat voelen. Transparantie is een van hen kenwaarden, dus dit hebben we meegenomen in het concept om vervolgens te integreren in het design met transparante voile doeken. 

Design

Visualisatie

In het design is gekeken naar de juiste materialisatie om deze gezelligheid uit te stralen. We gaan voor een Scandinavische look & feel met warme materialen als hout, de juiste ambiance aan verlichting gecombineerd met mooie transparantie voile doeken met een verloop. In het design is rekening gehouden met de juiste balans tussen functionaliteit (zoals voldoende opbergruimte, vergaderruimtes, zitplekken) en gezelligheid en esthethiek.

BUILD

Realisatie

In het ontwerp zitten veel custommade meubels. Zo zijn de kasten en de bar custommade door Tausch. De lightbox banners (banners die van binnenuit worden verlicht) zorgen voor een gave eye-catcher in de stand. Hierdoor valt de stand extra goed op vanaf grote afstand in de beurshal. Opvallen doen ze niet alleen in de beurshal, want sinds de oprichting in 2004 zijn ze al 12 keer in de prijzen gevallen: namelijk de Gazelle prijs voor snelst groeiende bedrijf uit Denemarken. 

MANAGE

Project

Klant                      Abacus Medicine

Locatie                  Dusseldorf

Beurs                     Expopharm

Oppervlakte         144 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering

Bekijk meer projecten.

Meer weten?

Meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we vor jouw merk kunnen betekenen, aarzel niet en bel naar

+31 (0)6 30 01 33 03

Meer weten?

Meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we vor jouw merk kunnen betekenen, aarzel niet en bel naar

+31 (0)6 30 01 33 03