ATG.

Agritechnica & The Tire

Het verhaal

ATG

Alliance Tire Group is al bijna zestig jaar een toonaangevende speler in de wereldwijde off-road bandenindustrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in banden voor de sectoren landbouw, bosbouw, constructie, productie en grondverzet met de merken Alliance, Galaxy en Primex. ATG presenteert hun sterke positie en merkstrategie op verschillende beurzen over de hele wereld. Voor ATG creëerde Tausch een beursconcept voor de beurzen Agritechnia & The Tire. 

Think

Concept

Het doel was om een ​​uitgebreid nieuw productassortiment te presenteren voor toepassingen in de bouw- en productiesectoren en Alliance Tire Group te positioneren als een marktdeskundige met bandenoplossingen van superieure kwaliteit die waarde toevoegen. We wilden bezoekers inspireren met de mogelijkheden van de toekomst door een totaalconcept te ontwikkelen dat in heel Europa en Rusland zou kunnen worden uitgerold.

Design

Visualisatie

Bezoekers ervoeren de mogelijkheden van de ATG-bandencollectie en de ATG-wereld, die nieuwe mobiliteitsoplossingen presenteerde. Dit maakte de tentoonstelling uiterst toegankelijk en uitnodigend. Midden in de stand werd een hospitality-ruimte opgezet om contacten te versterken en te consolideren. De VIP-zone was gericht op het onderhouden van belangrijke accounts en het ondertekenen van nieuwe contracten.

BUILD

Realisatie

De hele tentoonstelling straalde een ruige sfeer uit die perfect geschikt was voor de industrie. Dit werd benadrukt door het gebruik van afbeeldingen en materialen zoals zwartgeverfd Douglas-hout, ruwe balken, beton en houten vloeren. In zijn geheel onderstreepte de tentoonstelling de nauwe samenwerking van ATG met professionals uit de industrie en het vermogen om bestuurders te helpen zonder problemen te werken, onder alle omstandigheden. Dit veelzijdige concept is elk jaar te bewonderen op ongeveer tien beurzen.

MANAGE

Project

Klant                      Alliance Tire Group

Locatie                  Hannover & Keulen

Beurs                      Agritechnica & The Tire

Oppervlakte          126 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering

Bekijk meer projecten.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen, aarzel niet en bel naar

+31 (0)6 30 01 33 03

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project? Of ben je benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen, aarzel niet en bel naar

+31 (0)6 30 01 33 03