BlackSatino.

Interclean & Facilitair

Het verhaal

BlackSatino

BlackSatino / Wepa is marktleider in de ontwikkeling van oplossingen voor toilethygiëne die bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. BlackSatino bevestigde deze leidende positie op de beurzen Interclean en Facilitair door hun designmerk BlackSatino te presenteren voor volledig circulaire sanitaire voorzieningen met maximale duurzaamheid.

Think

Concept

We wilden een ervaring creëren die de unieke eigenschappen van BlackSatino benadrukte (superieure kwaliteit, modern design en een voorloper op het gebied van duurzaamheid) als onderdeel van een creatief concept dat meerdere keren zou kunnen worden ingezet.

Design

Visualisatie

Tausch creëerde een Black Box in de BlackSatino-kleuren (zwart, oranje en wit) als een stijlvolle omgeving met remkracht. Het ontwerp zorgde ervoor dat bezoekers naar binnen gingen. De creatieve plaatsing van producten, verpakkingen en afvalmaterialen in combinatie met audiovisuele en geurcommunicatie stimuleerde de zintuigen en maakte de klantervaring compleet. BlackSatino benadrukte zijn betrokkenheid bij de circulaire economie in het Future Lab.

BUILD

Realisatie

De bewezen eerste, tweede en derde lijns benadering bracht bezoekers op een zorgvuldig ontworpen customer journey. Na ontvangst verplaatsten de bezoekers van de informatiebalie naar de productomgeving en naar de gastvrijheidsruimte. Het plafond bestond uit een groot net gevuld met Satino Black-verpakking om de merkherkenning te verbeteren. In het Future Lab visualiseerde Satino Black hoe afvalstromen worden gebruikt als grondstof in het productieproces. Papierafvalmateriaal werd verwerkt achter een glazen wand om het duurzame karakter van de lijn te benadrukken. 

MANAGE

Project

Klant                     BlackSatino (Wepa)

Locatie                 Amsterdam & Utrecht

Beurs                    Interclean & Facilitair

Oppervlakte        80 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering