BluePrint Automation.

Interpack

Het verhaal

BluePrint Automation

Stap in de wereld van pacakaging. Voor BluePrint Automation creëerde Tausch een creatief beursconcept voor op de Interpack 2023 door middel van Experience Marketing. BluePrint Automation heeft een wereldwijde reputatie voor hun doos- en tray verpakkingsoplossingen. Samen met BluePrint Automation hebben we onze krachten gebundeld om bezoekers te boeien en te binden.

Think

Concept

De ‘Think into the box’-campagne van BluePrint Automation is tot in de puntjes uitgevoerd. Opvallende kubussen met afbeeldingen door BPA verpakte worden getoond aan bezoekers bij binnenkomst. Er zijn talloze producten die bezoekers uit hun eigen branche zullen herkennen en in de ‘kijkdoos’ kunnen bezoekers een filmpje bekijken waarin de toegevoegde waarde van BPA voor de bezoekers wordt getoond. Daarnaast worden er hapjes geserveerd uit een ‘box’, een leuke knipoog naar the ‘think into the box’ campagne.

Design

Visualisatie

We gaan voor een open, toegankelijke beursstand. Onze klant wilde een warme sfeer geven aan de beursstand naast de koele huisstijkleur blauw. Door verlichting, houtgebruik en gebruik van toegankelijke signing zorgt het eindresultaat voor een warme sfeer in de beurshal. Met opvallende banners en een uniek standdesign valt onze stand op in de drukbezochte beurshal. Vanaf het moment dat bezoekers worden onthaald, worden ze begroet met opvallende spandoeken en een uniek standontwerp waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie.

BUILD

Realisatie

Wat anders was dan anders was de manier van plint-afwerking. We hebben voor onze klant BluePrint Automation gekozen voor een zeer verfijnde manier van afwerking. Daarnaast bracht de ronde, verhoogde vloer de nodige uitdagingen met zich mee. De klant was zeer blij met het strakke geheel. Met als resultaat een strak geheel door de MD-platen die rondom de verhoogde vloer gemonteerd zijn.

MANAGE

Project

Klant                     BluePrint Automation

Locatie                 Düsseldorf

Beurs                    Interpack

Oppervlakte        245 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering