Boeing.

AIX (Aircraft Interior Expo)

Het verhaal

Boeing

Boeing, wereldwijd de grootste producent van vliegtuigen, wil op de AIX in Hamburg 2022 een indrukwekkende, aantrekkelijke en uitnodigende atmosfeer creeeren waar ze bezoekers kennis kunnen laten maken met hun brandstory en bezoekers wegwijs worden gemaakt in de evolutie van de Boeing cabin, productlijnen en lifecycle solutions. 

Tausch heeft door middel van Experience Marketing een beursstand gerealiseerd. Van concept tot realisatie. Are you ready for take-off?

Think

Concept

Fasten your seatbelts, want we gaan voor een knaller van een stand. Conceptueel hebben we de link naar de lucht gemaakt door veel gebruik te maken van transparante items en een licht kleurengebruik waar we in het design rekening mee hebben gehouden. We presenteren Boeings unieke, complete levenscyclus door middel van een meeslepend verhaal, vanuit verschillende ‘bestemmingen’ binnen de stand.

Design

Visualisatie

Een uitgebreide case study en de ontwikkeling van een herkenbare huisstijl liggen ten grondslag aan dit indrukwekkende ontwerp. Het concept onderscheidt zich door luchtige, heldere, moderne  merkvertaling. De Boeing stand biedt een ultieme klantervaring op alle touchpoints. 

BUILD

Realisatie

Het gebruik transparante materialen en doorkijkjes creeeren samenhang en rust en zorgen er daarnaast voor dat bezoekers naar de stand geleid worden, een warm welkom. De mogelijkheid om presentaties en live demo’s te organiseren, stimuleert interactie met bezoekers.

MANAGE

Project

Klant                      Boeing

Locatie                  Hamburg

Beurs                     AIX

Oppervlakte         480 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering