De Meeuw.

PROVADA

Het verhaal

De Meeuw

De Meeuw is gespecialiseerd in modulaire bouw en werkt aan toekomstbestendige huisvesting. De meeuw is klaar voor de toekomst waarin groener, schoner, slimmer en meer cicrculair wordt gebouwd.

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor op de PROVADA, van strategie tot realisatie. Wat de gebouwen van De Meeuw zo uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Dit hebben we in het beursstand concept voor Provada verwerkt. 

Think

Concept

Het doel van de beursstand is gemeentes wakker te schudden over hun oplossing voor woningnood en de mogelijkheden van De meeuw op het gebied van toekomstbestendig huisvestiging kenbaar te maken op Provada. Dit doen we door een module / container als stopping power te gebruiken. Dit laat de veelzijdigheid van de woningoplossing van De Meeuw zien. We gaan De Meeuw positioneren als een duurzame, relatiegerichte, flexibele partner.

Design

Visualisatie

In het ontwerp hebben we een warm, huiselijk en tegelijkertijd professionele look & feel als basis aangehouden. Met warme materialen, huiselijke elementen als decoratie zorgen we dat bezoekers een warm thuis-gevoel krijgen waar ze graag een langere periode verblijven op de beurs. Wat bezoekers bij dient te blijven na het standbezoek is dat De Meeuw hen volledig kan ontzorgen. 

BUILD

Realisatie

In het realisatieproces zorgen we er voor dat het design op valt vanaf een afstand door de hangende ‘container/module’ als tweede verdieping te plaatsen boven de stand. Daarnaast hebben we veel speelse / zitjes gecreerd om het huiselijke gevoel te benadrukken. 

MANAGE

Project

Klant                      De Meeuw

Locatie                  Amsterdam

Beurs                      Provada

Oppervlakte          50 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering