Duravant.

Interpack

Het verhaal

Duravant

Duravant is wereldwijd een aanbieder van totaal oplossingen op het gebied van voedselverwerking, verpakking en materiaalbehandeling. Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een beursconcept voor Duravant op de Interpack 2023.

Think

Concept

Van prijsstelling tot product, de complete oplossingen die Duravant biedt, worden volledig weergegeven in onze beursstand. We helpen Duravant om het merkverhaal te vertellen in een zakelijke, opvallende en hoogwaardige kwaliteit beursstand. In de beursstand willen we sterk naar voren laten komen dat Duravant toegewijd is in het blijven onderhouden van relaties. Van een warm welkom voor bezoekers tot het highlighten van partners en meetingruimtes voor het ontvangen van klanten.

Design

Visualisatie

De stand van Duravant, met een oppervlak van 1180 m2, heeft een royaal ontwerp van twee verdiepingen, waarin ruimte is om te netwerken en om machines te demonstreren. In de materialisatie is gekozen voor hoogwaardige materialen, die het karakter van Duravant onderstrepen. In de prachtige hospitality ruimte kun je genieten van een mooi uitzicht op de machines.

BUILD

Realisatie

Met 80 banners en wandbespanningen konden onze standbouwers hun hartje ophalen bij het realiseren van deze stand. De signing speelt een grote rol voor de routing, het opvallende aanzicht en de storytelling. Daarnaast zijn de hoogwaardige kwaliteit meetingruimtes en de verdieping elementen waar we van de klant veel positieve reacties over hebben gekregen wat betreft afwerking.

MANAGE

Project

Klant                      Duravant

Locatie                  Düsseldorf 

Beurs                      Interpack

Oppervlakte         1180 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering