Elho.

Roadshow | Mobile Experience

Het verhaal

Elho

Onze uitdaging: hoe kunnen we het verhaal van Elho delen en nieuwe producten en innovaties zo dicht mogelijk bij de klanten van Elho presenteren? Elho roadshow it is! En wat voor eentje: let’s get the Elho story out there. 

Personal contact is here to stay. Benieuwd naar een voorproefje in deze indrukwekkende mobile experience?

 

Think

Concept

Het doel was om bezoekers te inspireren en ze de deur uit te laten gaan met de boodschap dat Elho de meest duurzame partner is. In het concept benadrukken we innovatie door de usp’s van de nieuwe producten duidelijk naar voren te laten komen en te segementeren. Duurzaamheid vormt basis van het concept. 

Design

Visualisatie

We creeren een mobile experience, een ruimte die staat voor het verhaal van Elho waarin duurzaamheid centraal staat. Het thema is gebasseerd op een park – hidden garden – lifestyle. Het kleurgebruik hebben we doorgevoerd vanuit de branding van Elho voor het jaar 2022. In het design presenteren we door het tonen van de USP’s en een stimulerende presentatie de producten als hero’s. In het design wordt ruimte vrijgehouden voor hospitality zodat dit een prettige omgeving is om met relaties te zitten. 

BUILD

Realisatie

Door een groot interactief scherm te plaatsen maak je als bezoeker op een interactieve manier kennis met het verhaal van Elho.  

MANAGE

Project

Klant                       Elho

Locatie                    Drie maanden onderweg door Europa

Partner                    Movico

Oppervlakte           65 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering