Elho.

Spoga+Gafa

Het verhaal

Elho

Tausch is al vele jaren de strategische partner van elho voor tentoonstellingen, interieurs en evenementen. Op de Spoga + Gafa-handelsbeurs in Keulen 2022 presenteerde elho inspirerende nieuwe producten en innovaties zoals elho Rainbarrel Plus en de Ocean potten gemaakt van maritiem afval zoals visnetten en touwen. Ook in 2022 hebben we elho ondersteund bij het vertellen van hun duurzaamheidsverhaal in de stand. 

Think

Concept

We hebben een ruimtelijke beursstand gecreëerd voor elho die aanvoelt als een serene urban oase die helpt om het verhaal te vertellen van elho’s duurzame producten en innovaties. Waaronder het concept ‘grow your own vegetables’, de Raibarrel Plus om regenwater op te vangen, en oceaanpotten die gemaakt zijn van maritiem afval zoals visnetten en touwen. Bezoekers beleven het gevoel van een urban stadswandeling in het park: it’s like a walk in the park!

Design

Visualisatie

Voortgeborduurd op de ‘Ocean pots’ hebben we een golvende wand (als wave) in het design verwerkt, als metafoor voor de oceaan, waaraan tientallen van deze ocean potten zijn bevestigd. De stand krijgt verschillende plekken voor verhalen en presentaties. We kiezen ervoor om groots uit te pakken door op zoek te gaan naar andere manieren van presenteren met een verrassende, maar duidelijke logica.

BUILD

Realisatie

Het groene landschap van 750 m2 werkte perfect dankzij de gestroomlijnde samenwerking tussen Tausch en elho. De synergie van markt, design, decoratie en botanicals creëerde een groen paradijs. Het terras werd omgetoverd tot een elho-tuin en gastvrijheidsgebied en dankzij het slimme modulaire ontwerp konden veel van de elementen op meerdere locaties worden gebruikt.

MANAGE

Project

Klant                       Elho

Locatie                    Keulen

Beurs                       Spoga+Gafa

Oppervlakte           750 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering