Elho.

Spoga+Gafa

Het verhaal

Elho

Met een uitgebreid, duurzaam, innovatief assortiment potten injecteert elho een dosis natuur in het leven van mensen over de hele wereld, meer dan 30 miljoen keer per jaar. Tausch is al vele jaren de strategische partner van elho voor tentoonstellingen, interieurs en evenementen. Op de Spoga + Gafa-handelsbeurs in Keulen presenteerde elho inspirerende nieuwe manieren om meer groen in het dagelijks leven te introduceren. Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een duurzaam beursconcept voor op SPOGA en GAFA. Van strategie tot realisatie.

Think

Concept

Het doel was om bezoekers te inspireren om een ​​groene en gezonde woon- en werkomgeving te creëren met behulp van de slimme, efficiënte en duurzame oplossingen die door elho zijn ontwikkeld. Het uiteindelijke doel was echter om een ​​’liefdesmerk’ van de consument te worden met een hoge mate van merkentrouw en een sterke reputatie.

Design

Visualisatie

Zodra ze de elho-wereld betreden, ontdekken bezoekers hoe de natuur hun welzijn kan verbeteren. Een zorgvuldig ontworpen route gaf bezoekers een interactieve en persoonlijke ervaring en introduceerde ze aan de toegevoegde waarde van elho. In de newsroom van het interactieve merk inspireerde het elho-ontwerpteam bezoekers door te laten zien hoe zij de ontwerpen van vandaag vertalen naar de innovatieve producten van morgen en meer groen in het dagelijks leven injecteren.

BUILD

Realisatie

Het groene landschap van 900 m2 werkte perfect dankzij de gestroomlijnde samenwerking tussen Tausch en elho. De synergie van markt, design, decoratie en botanicals creëerde een groen paradijs. Het terras werd omgetoverd tot een elho-tuin en gastvrijheidsgebied en dankzij het slimme modulaire ontwerp konden veel van de elementen op meerdere locaties worden gebruikt.

MANAGE

Project

Klant                       Elho

Locatie                    Keulen

Beurs                       Spoga+Gafa

Oppervlakte           1.050  m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering