Facebook.

DMEXCO

Het verhaal

Facebook

De kracht van Facebook: interactie vergemakkelijken, relaties versterken, mensen overal ter wereld met elkaar verbinden, een wereldwijde gemeenschap creëren door de communicatie vrij te laten stromen. 

Door middel van Experience Marketing creëerde Tausch een creatief beursconcept voor op DMEXCO. Het doel van de Facebook stand op DMexco was de nieuwste innovaties onder de aandacht brengen, leadgeneratie en relatie bouwen.

Think

Concept

De stand heeft de look & feel van een duurzame ‘mini-village’, opgedeelde in twee verdiepingen. Met voldoende ruimte voor hospitality (grote koffiebar),  meetingsruimtes, balies en showcase-areas.

Design

Visualisatie

Het ontwerp is een stand van twee verdiepingen hoog met veel duurzame materialen en een duurzame look & feel door groen kleur-gebruik en een wooden balie. In het design is ruimte opgenomen voor een grote koffiebar met een barista. De juiste bezoekersstromen zijn cruciaal in het ontwerp voor Facebook. Er is nauwkeurig gekeken naar het voorkomen van wachtrijen en om voldoende ruimte te creëren voor het presenteren van de nieuwste producten en innovaties. 

BUILD

Realisatie

De hoogste kwalitieit en hoogste standaarden werden geëist door Facebook. In het realisatieproces was het nastreven van deze eisen top prioriteit.  

MANAGE

Project

Klant                       Facebook

Locatie                    Keulen

Beurs                     DMEXCO

Oppervlakte         288 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering