Grolsch.

Lowlands Festival

Het verhaal

Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent Grolsch van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. Grolsch staat bekend om haar 400 jaar Vakmanschap en Meesterschap. Bier brouwen met de beste ingrediënten. 

In samenwerking met …,Staat heeft Tausch het concept voor Grolsch op Lowlands gerealiseerd.

Think

Concept

Het concept, design en de creative direction is uitgevoerd door creative agency …,staat.  In samenwerking met Staat heeft Tausch dit onvergetelijke event op Lowlands gerealiseerd. Het doel van het event was zichtbaarheid op Lowlands Festival met deze merkactivatie voor de 55.000 Lowlands bezoekers . Met succes: want een opvallende merkactivatie als deze blijft niet ongezien. 

Design

Visualisatie

De art direction en look & feel is verzorgd door Creative Agency…,staat. De frisse, moderne uitstraling was het uitgangspunt in het design-proces. 

BUILD

Realisatie

Tausch heeft Grolsch volledig ontzorgd in de realisatie van het concept. Het door Creative Agency …,Staat bedachte concept van de eye-catcher ‘het Grolsch Beugelbad’ was hierbij het hoogtepunt voor vele festivalbezoekers. Lowlands nodigt alle festivalgangers uit om voor of na een concert of optreden even lekker af te koelen in het 25×19 meter zwembad.

MANAGE

Project

Klant                       Grolsch

Locatie                  Biddinghuizen 

Samenwerking    Creative agency …,staat creative agency – Staat.com

Fotografie              Ewout Huibers – ewout.tv

Events                    Lowlands

Oppervlakte          500 m2

Projectmanagement, productie, uitvoering