Guardian Glass.

Glasstec

Het verhaal

Guardian Glass

Na vier jaar was het eindelijk tijd voor Glasstec, live in Dusseldorf. Een extra speciale editie, want het jaar 2022 werd bekroond tot ‘The international year or Glass’ toegewijd aan het zoeken naar manieren waarop glas ons kan helpen een duurzame wereld te bereiken.  

See what’s possible, het moment om innovatieve producten te showcasen en het merkverhaal neer te zetten op Glasstec 2022.

Think

Concept

Tijdens de beurs zijn klantidentificatie, interactie en transformatie belangrijk en wereldwijd combineert Guardian Glass Europe de beste klantenservice met de beste middelen. Voor Tausch waren er een aantal doelen die we continu voor ogen hebben gehouden bij het ontwerpen en ontwikkelen van de beursstand: een sterke vertaling van het merkverhaal, een opstapje voor digitale betrokkenheid door het nieuwe portaal te introduceren en bezoekers hiermee te helpen en te begeleiden bij deze digitale transformatie, interactie met klanten, ondersteund door digitale storytelling. Een concept met een duurzame achtergrond en dit te integreren in het merkverhaal op de beurs en het presenteren van innovatieve oplossingen en applicaties. 

Design

Visualisatie

Een goede merkverkenning vormt de basis van de look & feel van de beurs. In het design kiezen we voor een clean, technisch, betrouwbaar design. Kijkend naar het kleurgebruik en de materialen die we gebruikt hebben in het concept zijn lichte, transparante materialen aangevuld met hout en veel digital touchpoints. 

BUILD

Realisatie

Glasstec blikt trots terug op de beursdeelname op Glasstec 2022. We hebben vooral veel complimenten ontvangen over de hoogwaardige afwerking door team productie en opbouw, met name als het gaat om de displays. De uitdaging die we hadden is dat de weerspiegeling van de wolken in de displays precies zo getoond werd als dat in het design was verwerkt. De klant was meer dan tevreden en ook wij vinden het een groot succes!

MANAGE

Project

Klant                      Guardian Glass

Locatie                  Düsseldorf 

Beurs                      Glasstec

Oppervlakte         362 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering