Guardian Glass.

Glasstec & BAU

Het verhaal

Guardian Glass

Guardian Glass is een van de grootste fabrikanten van floatglas, gecoat glas en gefabriceerde glasproducten. Het bedrijf inspireerde bezoekers bij Glasstec door de eindeloze mogelijkheden van haar huidige en toekomstige glasoplossingen te demonstreren.

Think

Concept

We hebben een omgeving ontwikkeld die bezoekers toelaat om de huidige en toekomstige mogelijkheden van glas op een fysieke en interactieve manier te ervaren en moedigt hen aan om een ​​dialoog aan te gaan over de toekomst van glas.

Design

Visualisatie

Tausch creëerde een ontdekkingsreis met de innovatieve applicaties die Guardian Glass ontwikkelde. De interactieve, multi-zintuiglijke ervaring inspireerde bezoekers en opende een wereld aan mogelijkheden. Een speciale ontmoetingsruimte op de eerste verdieping bood bezoekers een VIP-ervaring en versterkte de huisstijl van Guardian Glass.

BUILD

Realisatie

Tijdens de tentoonstelling konden bezoekers de onbegrensde mogelijkheden van de toekomst van glas ervaren: afgebakken brood uit een glasoven, een drankje uit een glazen koelkast en ijs uit een glazen vriezer. Bezoekers ervaarden de indrukwekkende geluidsisolerende eigenschappen van glas in een speciale glazen doos. Het ultraheldere glas van Guardian Glass verbaasde bezoekers volkomen met zijn bijna onzichtbaarheid. De interactieve aanraakschermen leverden aangepaste informatie en een spectaculaire 360-graden videoprojectie in een glazen koepel.

MANAGE

Project

Klant                      Guardian Glass

Locatie                  Düsseldorf & München

Beurs                      Glasstec & Bau

Oppervlakte          464 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering