Instagram.

Instagram Stories Festival

Het verhaal

Instagram

Instagram is een social media platform dat niet meer weg te denken is voor zowel bedrijven als gebruikers. Op het moment dat Facebook Instagram heeft overgenomen, had Instagram nog geen Stories.  Om Instagram Stories te promoten werd een campagne gelanceerd. Het einde van deze campagne was Instagram Stories Festival in Keulen.
Door middel van Experience Marketing creëerde Tausch een launchingevent voor Instagram Stories.

Think

Concept

Get those stories out there! Motiveer bezoekers om hun unforgettable Festival stories te delen. Creëer een experience playground: een belevenis vol kleur en sensatie. Instagram Stories Fest diende eye-candy te worden. Alles wat er zich afspeelde op Instagram Stories Fest was instagrammable. Alle activaties waren bewegend waardoor de bezoekers er Stories van konden met de hashtag #instagramstories. Van het eten, de aankleding, de look & feel, de zithoeken, de aanwezige influencers, de photobooths: een groot media spectakel in een industriele omgeving in keulen.

Design

Visualisatie

De designstijl is vrolijk, energiek en kleurrijk. Een plek die creativiteit en vrolijkheid oproept. Duik in een zwembad-ballenbak of maak stories voor de donut-wall, schommel op de instagrammable swings. 

BUILD

Realisatie

Het zwembad  van 6 x 3 meter vormde het  stralende middelpunt van het Instagram Stories Fest. Met 39.000 ballen steelt the swimming pool ballenbak de show en zorgde dit ervoor dat de bezoekers het zwembad ervaarden als dé activatie van het event. 

MANAGE

Project

Klant                       Instagram

Locatie                    Cologne

Beurs                      Instagram stories

Oppervlakte          … m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering