Intergas.

VSK

Het verhaal

Intergas

Intergas is al meer dan vijftig jaar een toonaangevende producent van keteltechnologie en hoogrendementscombinatieketels. Intergas innoveert met één doel: mensen voorzien van betrouwbare verwarming. Op de vakbeurs VSK voor de installatiesector bood Intergas een inspirerende blik op de toekomst van installatietechniek.

Het door Stijlgenoten ontworpen design is door Tausch gebouwd vanuit een duurzame gedachte met het oog op hergebruik. 

Think

Concept

Het creatieve concept voor de beursstand van Intergas is gecreëerd door Stijlgenoten, gebasseerd op hun eerdere ontwerp. Een open, gigantische stand die een grote indruk achter heeft gelaten bij de bezoekers van de VSK. Intergas heated up the ‘Jaarbeurs’ again!

Design

Visualisatie

Het design is een feestje om naar te kijken en heeft veel indruk gemaakt op de bezoekers van VSK. Door de vele hoekjes die in het gigantische design verwerkt staat ieder thema / onderwerp sterk als individueel verhaal. In de stand werden bezoekers getrakteerd op een persoonlijke klantervaring. De focus lag op het aanbieden van producten, kennis of oplossingen die voldoen aan de eisen van bezoekers. Een grote en uitnodigende horecagelegenheid diende als kloppende hart van de stand. The fire has been lit again.

BUILD

Realisatie

In samenwerking met Stijlgenoten heeft Tausch deze gigantische beursstand van 480 m2 gerealiseerd.  

MANAGE

Project

Klant                      Intergas

Locatie                   Utrecht

Beurs                       VSK

Oppervlakte          480 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering