Intergas.

VSK

Het verhaal

Intergas

Intergas is al meer dan vijftig jaar een toonaangevende producent van keteltechnologie en hoogrendementscombinatieketels. Intergas innoveert met één doel: mensen voorzien van betrouwbare verwarming. Op de vakbeurs VSK voor de installatiesector bood Intergas een inspirerende blik op de toekomst van installatietechniek.

Door middel van Experience Marketing creëerde Tausch een creatief beursconcept voor op de VSK. Van concept tot realisatie! 

Think

Concept

Het doel was het versterken van het imago van Intergas als innovatieve partner en marktleider in technologische ontwikkelingen. Kortom: klantenloyaliteit behouden, verbeteren en optimaliseren door persoonlijke aandacht te besteden aan zakelijke relaties.

Design

Visualisatie

Tausch ontwikkelde het concept in nauwe samenwerking met communicatiebureau Stijlgenoten. Buiten werden bezoekers geïnspireerd door de productinnovaties en warmteoplossingen van morgen. Binnen werden ze getrakteerd op een persoonlijke klantervaring. De focus lag op het aanbieden van producten, kennis of oplossingen die voldoen aan de eisen van bezoekers. Een grote en uitnodigende horecagelegenheid diende als kloppende hart van de tentoonstelling en hielp Intergas haar emotionele betrokkenheid en merkentrouw te verbeteren.

BUILD

Realisatie

Intergas als innovator, beïnvloeder en leverancier van hoogwaardige oplossingen was de boodschap die we wilden overbrengen in alle ontwerpelementen, van de grote ramen, het robuuste roestvrij staal en de slimme schermen tot de warme Intergas-kleuren. Het ontwerp was volledig interactief, inclusief online displays en persoonlijk contact om vragen van bezoekers te beantwoorden.

MANAGE

Project

Klant                      Intergas

Locatie                   Utrecht

Beurs                       VSK

Oppervlakte          480 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering