IsoBouw.

BouwBeurs

Het verhaal

IsoBouw

IsoBouw, expert in isolatie en isoleren in Nederland, wilde voor de Bouwbeurs 2023 Isobouw een plek creëren die de mogelijkheid biedt om bestaande relaties en contacten te onderhouden in een open stand met veel ruimte voor duurzaamheid en circulariteit.

Door middel van experience marketing creëerde Tausch een creatief beursconcept dat Isobouw helpt om hun merkverhaal te kunnen vertellen op de Bouwbeurs. Een stand met stoppingpower, die toegankelijk aanvoelt. En die de hoge kwaliteit van Isobouw en het imago op het gebied van innovatie benadrukt.

Think

Concept

Isobouw is koploper in circulairiteit. Al jaren hebben zij als doelstelling om telkens weer met innovatieve isolatie-productoplossingen te komen. Innovatieve producten krijgen een groot podium. Zo krijgen Slimfort en Polyfort een opvallende plek aan de buitenwand van de stand om alle hoeken optimaal te benutten. 

Design

Visualisatie

Een grote grote LED banner valt op vanaf grote afstand, samen met het dak van Slimfix dakplaten door het bewegende element om de bouwconstructie duidelijk te demonstreren. Daarnaast showcasen we gemakkelijk beloopbare dakisolatieplaten door schoenen te plaatsen op de dakplaten om de interesse bij bezoekers op te wekken.  Om het duurzaamheidsverhaal te kunnen vertellen is er een hoek ingericht waarin het duurzaamheidsverhaal van Isobouw verteld wordt door middel van grote, interactieve schermen na een druk op de rode knop. Ondersteunend aan de video, zien bezoekers zweven granulaat in kokers  terug het productieproces in gaan.

BUILD

Realisatie

In deze verdiepingsstand is optimaal gebruik gemaakt van de exceptionele hoogte van de beursstand, door een ronde, banner te plaatsen met een audiovisuele projectie. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de hoogte door een bewegend dakplaat element te showcasen, in de lucht.

MANAGE

Project

Klant                      Isobouw

Locatie                  Utrecht

Beurs                     Bouwbeurs

Oppervlakte         160 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering