Lohia.

Interpack

Het verhaal

Lohia

Lohia levert end to end oplossingen voor machines voor geweven stoffen, zoals bijvoorbeeld bouwzakken.
Voor Lohia creëerde Tausch een beursconcept voor op de Interpack 2023 om hun kracht op het gebied van engineering en levering aan nieuwe en optionele klanten te tonen.

Think

Concept

We gaan voor een stand waarin we Lohia zichzelf laten zien als beter dan ooit tevoren. In het design moet ruimte zijn voor live demonstraties van de circular loom Nova 6 for heavy GSM production, and circular loom with inline: liner insertion macine. In de stand gaan we geweven bag samples showcasen zodat klanten een duidelijk beeld krijgen van de volledige producten-range.

Design

Visualisatie

De eerdere huisstijlkleur rood waar we in het verleden veel mee te maken hebben gehad, hebben plaats gemaakt voor een frisse kleur. We gaan deze dus prominent laten zien. Grafische wandbekleding zal de boventoon voeren om de producten mogelijkheiden van Lohia te tonen. De stijl die Lohia wil neerzetten is dynamisch met houten elementen en gele details.

BUILD

Realisatie

In de realisatie is rekening gehouden met ruimte voor 50 – 55 zitplaatsen in de beursstand, een aparte sample area en een pantry for hospitality benodigdheden. Daarnaast hebben we de machines alle kanten gebarricadeerd met luchthavenpalen/wachtrijbeheerders.

MANAGE

Project

Klant                      Lohia

Locatie                  Düsseldorf 

Beurs                      Interpack

Oppervlakte         207 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering