Lohia.

K-show

Het verhaal

Lohia

Lohia Corp (onderdeel van Lohia Group) is gevestigd in Kanpur, een stad in Noord-India. Lohia Group bedient al meer dan drie decennia de markt op het gebied van textiel en flexibele verpakkingen. Lohia Corp is fabrikant van machines voor flexibele kunstof verpakkingsoplossingen. 

Met deze stand op de K 2019 wil Lohia Corp de aandacht trekken met technologie en innovaties. Met snelheden van 600 m/min zet Lohia Corp nieuwe standaarden voor de textiel industry. 

Think

Concept

Er zal een live demonstratie zijn van de machine “Circular Loom – nova 12”. De machine zal voor het eerst gelanceerd worden in deze show. Het kan PP-geweven stof maken die wordt gebruikt als: geotextiel. De uitdaging voor deze stand lag in het balans creëeren tussen de enorme machinegrootte en algehele aantrekkingskracht van de stand. Dat hebben we gedaan door in het concept geweven rode draden (in de huisstijl kleur van Lohia Corp) terug te laten komen op twee verdiepingen.

Design

Visualisatie

De merkidentiteit diende prominent aanwezig zijn, op afstand zichtbaar en in 3D-letters. De design-style is te typeren  als eigentijds en futuristisch. 

BUILD

Realisatie

Veiligheid is top prioriteit. De machine moet worden gebarricadeerd voor de veiligheid van de bezoekers. Een verhoogd platform trekt de aandacht van bezoekers van de K beurs. In de realisatie fase is meegenomen dat er bij de machines voldoende ruimte is vrijgelaten voor posters en brochures waarop de productspecificaties van de machines worden toegelicht die tevens dienen als versterking van de merkidentiteit. 

MANAGE

Project

Klant                       Lohia Corp

Locatie                   Düsseldorf 

Beurs                       K 2019

Oppervlakte          486 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering