Maxi-Cosi by Dorel.

Negen maanden beurs

Het verhaal

Maxi-Cosi

De negen maanden beurs in de RAI Amsterdam 2022, eindelijk was het zover! Het moment dat beursdeelname weer mogelijk was voor Maxi-Cosi. Met een centraal gelegen plek op de beurs hebben we met 80 m² een indrukwekkende Maxi-Cosi experience neer weten te zetten, die naast geliefd bij kersverse ouders ook ontzettend populair was onder de kinderen. 

 

Think

Concept

Het concept is in co-creatie met Dorel tot stand gekomen en voortgeborduurd op het eerdere ontwerp dat we hebben gerealiseerd voor de Dorel Roadshow. Het duurzame karakter van recycle-bare producten hebben we meegenomen in het ontwerp door het een apart gedeelte (met frisse mint groene balie) te geven binnen de stand.

Design

Visualisatie

Na het succes van de Maxi-Cosi roadshow die Tausch gecreeërd heeft, hebben we in co-creatie met Dorel het ontwerp van de roadshow door gevoerd in het design van de beursstand. De kleurrijke, vrolijke en vriendelijke manier van pastel tinten komen ook in het ontwerp voor de negen maanden beurs terug. In het design is rekening gehouden met verschillende soorten presentatie podia waardoor de stand een speels geheel vormt. De kers op de taart binnen het design? Een speels experience gedeelte voor de kleinsten: de ballenbak met verlicht spinning wheel.

BUILD

Realisatie

Duurzaamheid staat zowel bij Maxi-Cosi als bij Tausch  hoog in het vaandel. Om die reden worden verschillende grafische doeken voor hergebruik aan Maxi-Cosi gegeven na afloop van de beurs bij de demontage. Niet herbruikbare doeken zullen geschonken worden aan Het Goed waar ze een tweede leven krijgen door de doeken te herproduceren tot tassen.

MANAGE

Project

Klant                       Maxi-Cosi by Dorel

Locatie                    Amsterdam

Beurs                       Negen maanden beurs

Oppervlakte           80 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie en uitvoering