Maxi-Cosi by Dorel.

Roadshow | Mobile Experience

Het verhaal

Maxi-Cosi

Dorel Juvenile is ’s werelds grootste producent van baby en junior producten. Maxi Cosi is onderdeel van Dorel en distribueert producten via retailers. Vandaar dat Maxi Cosi graag haar producten aan retailers presenteert zodat zij kunnen bepalen welke producten in het schap / assortiment opgenomen kunnen worden. Omdat dit in 2020 voor het eerst niet gepresenteerd kon worden op een beurs door COVID-19 heeft Tausch door middel van Experience Marketing een unieke mobile experience gecreëerd. 

Think

Concept

Creëer een opvallende, ludieke roadtruck experience. Het doel van de roadtruck is touren langs de hoofdkantoren van de verschillende retailers om categorymanagers de producten te laten zien. Bij binnenkomst van de truck wordt een echo nagebootst. Een baby-hartslag is hoorbaar en op een scherm is een 2D te zien. Daarna openen de deuren (de conceptuele geboorte) naar de volgende ruimte en stap je de wereld van Maxi Cosi binnen. Highlights van Maxi Cosi producten zijn de 360° draaibare autostoeltechnologie en het ‘Titan Plus’ kinderzitje. Het multi-age autostoeltje kan worden gebruikt voor kinderen van 9 maanden tot twaalf jaar oud.

Design

Visualisatie

De design-stijl die Maxi Cosi wilde neerzetten is jong, fris, energiek en van nu. Een kleurrijke, vrolijke en vriendelijke manier van pastel tinten is de design-stijl die we door hebben gevoerd in de roadtruck. Er is in het design rekening gehouden met creatieve manieren om de verschillende producten onder de aandacht te brengen bij de categorymanagers. Presentatie podia, grafische elementen, illustraties worden afgewisseld om te zorgen voor een speelse experience. 

BUILD

Realisatie

Samen met partner Movico is de indrukwekkende Dorel / Maxi Cosi roadtruck tot stand gebracht. De Maxi Cosi roatruck is in 2020 op een opvallende manier onder de aandacht gebracht bij meer dan 100 category managers, door 6 landen in 16 steden. Van Nederland, naar Duitsland, Oostenrijk, Belgie, van Frankrijk naar Spanje.

MANAGE

Project

Klant                       Maxi-Cosi by Dorel

Locatie                    Europe

Partner                    Movico

Oppervlakte           65 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering