OQ.

K-show

Het verhaal

OQ

OQ is een wereldwijd geïntegreerd energiebedrijf met haar roots in Oman. Het doel voor K-show 2022 is om een zeer interactieve en digitale standervaring te creëren waarbij drie actuele thema’s belangrijk zijn: circulaire economie, digitalisering en klimaatbescherming.

OQ staat voor integriteit, samenwerking, wendbaarheid. Aan Tausch de uitdaging om een krachtig concept neer te zetten door middel van Experience Marketing waarin deze elementen terug komen.

Think

Concept

Voor OQ wilden we het OQ verhaal in een verdiepingstand op een zeer interactieve en digitale manier vertellen met een audivisuele, technische en innovatieve touch door onder andere een interactieve touchtafel, een videowall en flexibele LED verlichting die de stand een interessante en creatieve look geeft om de aandacht van bezoekers vanaf een afstand te vangen.

Design

Visualisatie

Het design is gebaseerd op een clean, betrouwbare look & feel met een speels lijnenspel en arabische touch, die OQ definiëren.  Krachtige fotografie, glossy en glinsterende materialen, geven het design een luxe uitstraling die past bij de merkbeleving van OQ.

BUILD

Realisatie

Bezoekers worden verwelkomd bij een stijlvolle receptie. Een flexibele LED verlichting, die symbool staat voor de wendbaarheid van OQ, geeft de stand een interessante en creatieve look die bezoekers vanaf een afstand aanspreekt. Op de tweede etage is een VIP area met een lounge gedeelte, waarop je een waanzinnig uitzicht hebt op de stand van OQ en de beurshal. De uitdaging lag hem met name in de solide basis van de massieve materialen gemonteerd als beurswanden en de tweede verdieping.

MANAGE

Project

Klant                      OQ

Locatie                  Düsseldorf 

Beurs                      K-Show

Oppervlakte         200 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering