Oranjedak.

BouwBeurs

Het verhaal

Oranjedak

Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche en onderscheidend in partnership en professionele advisering. Ook Erdo realiseert, onderhoudt en beheert daken en is dakspecialist sinds 1928. Deze merken samen wilden voor de Bouwbeurs een plek creeeren waar circualiteit en duurzaamheid centraal staan in een verdiepingsstand met een presentatieruimte voor 15 personen in een open, uitnodigende stand.

Think

Concept

In het concept is ruimte gecreëerd voor een merkactivitatie, de race simulatie die een verlengde vormt van de personeelscampagne met Tom Coronel. Door een wedstrijdelement toe te voegen aan de stand, zorgen we ervoor dat de beursstand een sterke combinatie vormt met de ‘Speed up your career’ campagne.

Design

Visualisatie

Twee aparte merken met een universele uitstraling, dat is waar we voor gingen. Designtechnisch is de beursstand precies op de helft opgesplitst om de twee merken beiden duidelijk naar voren te laten komen. We maken gebruik van grote grafische statements binnen de stand om het duurzame en circulaire verhaal te vertellen.

BUILD

Realisatie

Tausch bouwde voor deze nieuwe klant een succesvolle verdiepingsstand waar Erdo en Oranjedak bestaande en nieuwe klanten kon ontvangen in een branded merkomgeving. 

MANAGE

Project

Klant                      Oranjedak en Erdo

Locatie                   Utrecht

Beurs                       Bouwbeurs

Oppervlakte          115m2
Engineering, projectmanagement, productie, uitvoering