Orpic.

K-show

Het verhaal

Orpic

Orpic (tegenwoordig OQ) is een van de meest snelgroeiende bedrijven in de olie-industrie in het Midden-Oosten. De K is voor Orpic de belangrijkste vakbeurs binnen de branche waar ze zichzelf, als destijds, nieuw merk wilden presenteren. De K is dé beurs om contacten te leggen, het merkverhaal te vertellen en om zaken te doen. Aan Tausch de uitdaging om Orpic op de K op te laten vallen! 

Think

Concept

Orpic wil uniek zijn én entertainen. Een ‘gesloten box’ is bedacht om een een mysterieus effect op te wekken en bezoekers nieuwsgierig te maken om een kijkje te nemen in de stand. Step into the world of Orpic! Een enorme beeldtunnel, bestaande uit 95(!) displays, is bedacht om de stand extra op te laten vallen. Als je deze beeldtunnel als bezoeker eenmaal in het vizier hebt, word je door dynamische bewegingen naar binnen getrokken. En daar begint de beleving: met een spraakmakende mix van AV-technieken werden bezoekers stuk voor stuk ondergedompeld in de wereld van kunststoffen. Een stand die onmogelijk te missen is en bezoekers direct in de juiste sfeer bracht.

Design

Visualisatie

Tausch creëerde in de design-fase een mysterieus gangenstelsel met verrassende vormen en hoeken om de nieuwsgierigheid van de bezoekers te prikkelen. Via interactieve touchscreens konden bezoekers branchespecifieke informatie en inspiratie ophalen. Makkelijk, snel en op maat. De visuals op de interactieve schermen zijn opvallend. Om die reden is de rest van het design clean gehouden, passend bij het merk.

BUILD

Realisatie

Onze partner First Impression is specialist in audiovisuele technologie en beleving. Licht, beeld, geluid, geur en digitale communicatie met een twist. Samen creëerden we een optimale beleving, een wow-factor!

MANAGE

Project

Klant                    Orpic
Locatie                Dusseldorf
Beurs                   K 2019
Oppervlakte       135 m2
Partner                First Impression
Fotografie          Jules van Iperen
Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering