Orthex.

Ambiente

Het verhaal

Orthex

Orthex Group is een toonaangevende Scandinavische producent van huishoudelijke producten die het dagelijks leven van de consument gemakkelijker maken. Orthex wil graag brand awareness creeeren op Ambiente 2020 door zich te presenteren als bedrijf voor klanten en daarnaast de merken SmartStore en GastroMax onder de aandacht te brengen. 

Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een creatief beursconcept voor Orthex op Ambiente. Van concept tot realisatie.

Think

Concept

Tijdens de eerste brainstormsessie hebben we samen met Orthex doelstellingen gedefinieerd die passen bij de deelname aan de Ambiente in 2020. Duurzaamheid, merkbeleving, herkenbaarheid en de re-branding van ‘GastroMax’ zijn een aantal van de doelstellingen vooraf opgesteld door de klant en die we hebben laten terugkomen in het concept. Van moodboards, look & feel en concept tot uiteindelijke realisatie. Wat begint met de strategie krijgt uiteindelijk vorm in een creatief concept.

Design

Visualisatie

Met moodboards proberen wij de wensen van Orthex zo goed mogelijk te vertalen in een concept. De duurzame uitstraling, het warme gevoel en het shop-in-shop principe is iets wat voor Orthex belangrijk is om terug te laten komen in het concept. Door de klant stap voor stap mee te nemen in het creëren van het concept creëren we een echte co-creatie waarin zowel de klant als Tausch zijn ideeën en wensen kwijt kan.

BUILD

Realisatie

Op de beurs draait alles om details. Daarom hebben we een proefopstelling op ons kantoor gemaakt om te kijken hoe de wanden en producten met de juiste verlichting tot zijn recht komen. De laatste aanpassingen worden gedaan en prefab worden alle stand onderdelen ingeladen bij ons HQ in Schijndel. Na een dubbelcheck van onze logistiek leider vertrekt de trailer voor een rit van een kleine vijf uur richting Frankfurt. Daar staat het team van vakmensen al klaar voor het opbouwen van de stand. Wederom een tevreden klant met een verbluffend resultaat!  

MANAGE

Project

Klant                       Orthex

Locatie                   Frankfurt

Beurs                     Ambiente

Oppervlakte         120 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering