Planmeca.

IDS

Het verhaal

Planmeca

Planmeca is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten op het gebied van digitale tandheelkundige apparatuur, CAD / CAM-oplossingen, 2D- en 3D-beeldvormingsapparatuur en softwareoplossingen. Tijdens de IDS presenteerde Planmeca een reeks sensationele nieuwe aanvullingen op hun uitgebreide assortiment aan geavanceerde digitale tandheelkundige apparatuur. Tausch creëerde door middel van Experience Marketing een creatief beursconcept voor Planmeca op IDS. Van concept tot realisatie.

 

Think

Concept

Inspireer bezoekers om te investeren in betere patiëntenzorg middels baanbrekende oplossingen, die de dagelijkse werkzaamheden van tandheelkundige en medische professionals over de hele wereld verbeteren. Toon wereldwijd leiderschap op het gebied van technologie in de gezondheidszorg en faciliteer de lancering van nieuwe Romexis-software. Combineer dit in een omgeving die gasten als een ‘Planmeca-wereld’ ervaren.

Design

Visualisatie

Een uitgebreide case study en de ontwikkeling van een herkenbare huisstijl liggen ten grondslag aan dit indrukwekkende ontwerp. Het concept onderscheidt zich door eenvoud, een vriendelijke uitstraling en een heldere, moderne en kleurrijke merkvertaling. De Planmeca stand biedt een ultieme klantervaring op alle touchpoints. Presentaties, workshops en vergaderingen zijn uitstekende middelen om bezoekers direct bij het merk te betrekken.

BUILD

Realisatie

Het gebruik van wit als primaire kleur en accentkleuren uit de huisstijl van Planmeca zorgt voor samenhang en rust. De keuze voor lichtbakken in plaats van standaard muren creëert een opvallende, heldere uitstraling aan de buitenkant van de stand. Alle producten zijn op professionele wijze uitgelicht. Een kwalitatief, gekleurd tapijt leidt bezoekers door de stand en geeft een aangenaam en welkom gevoel. De mogelijkheid om presentaties en live demo’s te organiseren, stimuleert interactie met bezoekers.

MANAGE

Project

Klant                      Planmeca

Locatie                  Keulen

Beurs                     IDS, Keulen

Oppervlakte         729 m2

Strategie, concept, design, engineering, projectmanagement, grafisch vormgeving, productie, uitvoering